«Κατέθεσε πρόταση για Μπεγκραουί ο Παναθηναϊκός - Τον κοιτάζει και η Μπαρτσελόνα»

Αφρικανικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στην Εστορίλ για την απόκτηση του Γιανίς Μπεγκραουί της Εστορίλ. Εξετάζει διακριτικά την υπόθεση του Μαροκινού επιθετικού και η Μπαρτσελόνα.

«Κατέθεσε πρόταση για Μπεγκραουί ο Παναθηναϊκός - Τον κοιτάζει και η Μπαρτσελόνα»

Το Africa-Foot αποκαλύπτει ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μαροκινό σέντερ φορ της Εστορίλ, Γιανίς Μπεγκραουί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 1.4 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, αν και στο συμβόλαιό του με τους Πορτογάλους (διάρκειας έως το 2028) υπάρχει ρήτρα 10 εκατ. ευρώ.

Ο Μπεγκραουί μέτρησε την περασμένη σεζόν 11 γκολ και 3 ασίστ σε 35 συμμετοχές, ενώ είναι και 15 φορές διεθνής με την Κ23 του Μαρόκου, έχοντας πετύχει 6 τέρματα. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με επιτυχία και στις μικρές Εθνικές της Γαλλίας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Μαροκινός διεθνής Γιανίς Μπεγκραουΐ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Εστορίλ Πράια (Πορτογαλία), έπειτα από μια εντυπωσιακή σεζόν που κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών και αραβικών συλλόγων.

Ενώ τα ΜΜΕ αναφέρουν την Εσπανιόλ, την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαγιόρκα ως πιθανούς διεκδικητές του παίκτη κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, μια πηγή με γνώση της υπόθεσης που επικαλείται το Africafoot τονίζει ότι ο βασικός «μνηστήρας» είναι στην πραγματικότητα ο Παναθηναϊκός. Η πηγή ανέφερε:

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην Εστορίλ για την απόκτηση του Γιανίς Μπεγκραουΐ, 22 ετών, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον πορτογαλικό σύλλογο έως το καλοκαίρι του 2028, με ρήτρα αποδέσμευσης στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ελληνικός σύλλογος προσέφερε 1,4 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του συμβολαίου του. Ωστόσο, ενδιαφέρον έχει δείξει και ένας σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία με υψηλότερη πρόταση. Ο παίκτης, πάντως, δεν φαίνεται να ενθουσιάζεται με την ιδέα να αγωνιστεί στη Saudi Pro League.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Africafoot, τον περασμένο Φεβρουάριο η Αλάνιασπορ είχε καταθέσει πρόταση ύψους περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ για να εξασφαλίσει την υπογραφή του παίκτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιανίς Μπεγκραουΐ κατέκτησε το Κύπελλο Εθνών Αφρικής U23 με την εθνική Μαρόκου την περασμένη σεζόν»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr