Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το παίρνει πάνω του για αμυντικό μέσο ο Βιτόρια - Ο όρος που έθεσε στη συνάντηση με Αλαφούζο
Ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να κινηθεί για αμυντικό μέσο, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά και θα πλαισιώσει τον Μανώλη Σιώπη που είναι ο μοναδικός που υπάρχει στο ρόστερ.
Ο Παναθηναϊκός στον καλοκαιρινό του σχεδιασμό και πριν ξεκινήσει την αναζήτηση των παικτών είχε θέσει βασικούς στόχους σε ορισμένες θέσεις και μία απ’ αυτές ήταν και του αμυντικού μέσου.
Στη θέση «6» οι πράσινοι εκτός από ποιοτική έλλειψη έχουν και ποσοτική, καθώς πλην του Μανώλη Σιώπη δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να μπορεί να ανταποκριθεί στη συγκεκριμένη θέση.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» ο Ρουί Βιτόρια έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση του κόφτη και μάλιστα ήταν ένα κριτήριο, το οποίο το έθεσε σαν όρο και στην κουβέντα που είχε στο τέλος της σεζόν με τον Γιάννη Αλαφούζου και τους υπόλοιπους ανθρώπους του Τριφυλλιού.
Ουσιαστικά ο Πορτογάλος τεχνικός θα εγκρίνει όλες τις κινήσεις που θα γίνουν, έχοντας προτείνει τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί να έχει η κάθε περίπτωση παίκτη, όμως στη θέση «6» η επιλογή θα είναι 100% δική του χωρίς να κάνει πίσω στο παραμικρό, όπως είχε αναφέρει στη συζήτηση που είχε γίνει.
Αυτός ο όρος τέθηκε από τον Βιτόρια γιατί δίνει τεράστια έμφαση στο «6» και θέλει έναν παίκτη που θα καλύπτει στον απόλυτο βαθμό τα στοιχεία που ο ίδιος ζητάει, προκειμένου ν’ αποτελέσει την «κολώνα» του Παναθηναϊκού και τον συνδετικό κρίκο σε πολλούς τομείς σε άμυνα κι επίθεση.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Κάτι με εξιτάρει...» - Νέο μήνυμα και σπόντες για Ολυμπιακό
- Άρης Γάτας: Αυτός είναι ο λόγος που μήνες τώρα εμπλέκουν Αγγελικούση με Παναθηναϊκό
- «Ο Παναθηναϊκός θα φέρει ή τον Σίλβα ή ψηλό από Τουρκία - Τι ισχύει με ΝΒΑer»
- Παναθηναϊκός: Οι τρεις ομάδες που θέλουν Ταμπόρδα
- Συναγερμός στην Πλζεν πριν τον Παναθηναϊκό: Απογοητευτική ήττα από Σλοβάτσκο