Παναθηναϊκός: Ανοίγει όλο το ΟΑΚΑ για τη ρεβάνς με Ρέιντζερς
Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Ρέιντζερς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League με το δεύτερο παιχνίδι να γίνεται στην Αθήνα.
Ευχάριστα είναι τα νέα που προκύπτουν αυτή τη στιγμή για τον Παναθηναϊκό αναφορικά με την έδρα που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει στις 30 Ιουλίου απέναντι στη Ρέιντζερς για τον επαναληπτικό αγώνα των δύο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Η απόφαση δεν είναι οριστική αλλά με τα έως τώρα δεδομένα όλα δείχνουν ότι οι πράσινοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ΟΑΚΑ ως έδρα τους και μάλιστα θα το έχουν ολόκληρο στη διάθεσή τους.
Θυμίζουμε ότι φέτος αναμένονται να γίνουν ορισμένες βελτιώσεις και έργα στο ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός που το χρησιμοποιούσε ως φυσική έδρα να είχε κάποια προβλήματα με αποτέλεσμα να μετακομίσει στη Λεωφόρο για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Όσον αφορά το παιχνίδι-ρεβάνς με τη Ρέιντζερς, αν τελικά γίνει στο ΟΑΚΑ, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει τη δυνατότητα χρησιμοποίησής του χωρίς να απαγορευτεί κάποιο τμήμα των εξεδρών κι έτσι θα είναι διαθέσιμο ολόκληρο το στάδιο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Με αυτό το ποσό θα συζητούσε την πώληση του Σφιντέρσκι
- Η ομιλία και οι ατάκες Αταμάν στα αποδυτήρια μετά το Παναθηναϊκός-Χάποελ (vid)
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με Χάποελ, η επίσημη προσέλευση
- Παναθηναϊκός: Τι αλλάζει και τι όχι για Ταμπόρδα μετά την Καβάλα
- Ιωαννίδης: Αποθέωση στην Πορτογαλία – Η «A Bola» τον ανέδειξε MVP με… τραγούδι