«Οι μάχες Παναθηναϊκός-Ρέιντζερς έχουν αξία… εκατομμυρίων»
Ο δημοσιογράφος Βασίλης Βέργης σχολιάζει την κλήρωση του Παναθηναϊκού με τη Ρέιντζερς.
Αναλυτικά όσα γράφει στη Livesport: Στα χαρτιά ο Παναθηναϊκός ξεκάθαρα πήρε την πιο δύσκολη αντίπαλο στα προκριματικά του Champions League.
Όχι επειδή η Ζάλτσμπουργκ ή η Βικτόρια Πλζεν θα ήταν «ευκολάκια», αλλά διότι η Ρέιντζερς και ως όνομα και ως παρουσίες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, κουβαλάει ξεχωριστή δυναμική. Οι Πράσινοι ήταν, για ακόμα μια φορά τα τελευταία χρόνια, πολύ άτυχοι στην κλήρωση, όμως έχουν δείξει ότι μπορούν να ανταποκριθούν.
Απέκλεισαν την σπουδαία Μαρσέιγ, αποκλείστηκαν στα… άπειρα πέναλτι από τον Άγιαξ, απέκλεισαν στη συνέχεια τη Λανς. Όλα τούτα την τελευταία διετία, στις δύσκολες καλοκαιρινές διαδρομές.
Το νόμισμα ασφαλώς έχει δύο όψεις. Από τη μία, όντως ο πιο δύσκολος αντίπαλος. Αλλά ταυτόχρονα, επειδή δεν είναι μια ομάδα που σου απαγορεύει την ελπίδα, αν ο Παναθηναϊκός περάσει τους Σκωτσέζους, θα είναι «ισχυρός» στην επόμενη κλήρωση του Champions League.
Τεράστια πρόκληση και προοπτική ταυτόχρονα. Γι’ αυτό οι μάχες με τη Ρέιντζερς έχουν αξία… εκατομμυρίων. Και σε αυτές πρέπει να ρίξει το βάρος ο Ρουί Βιτόρια. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη καλύψει δύο από τα σημαντικά κενά του (αριστερός μπακ και στόπερ), θέλει οπωσδήποτε ένα «6άρι» και, βέβαια, μέχρι αυτά τα παιχνίδια, να μην πουληθεί κανείς από τους βασικούς του. Να πάει όσο γίνεται πιο δυνατός κόντρα στους Σκωτσέζους.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Διπλό... μήνυμα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Αρμάνι!
- Επίσημο: Χάνει και Ντέσερς ο Παναθηναϊκός - Ο λόγος
- Παναθηναϊκός, Europa League: Ο ΠΑΟΚ ένας από τους δύο πιθανούς αντιπάλους
- Μπενίτεθ: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Βικτόρια Πλζεν 0-0
- Παναθηναϊκός: Η αντίδραση του κόσμου στο ΟΑΚΑ μετά το 0-0 με την Πλζεν