Αγορά με 6 εκατ. ευρώ ή δανεισμός με ρήτρα; Η πρόταση του Παναθηναϊκού για Ουναχί
Η υπόθεση του Αζεντίν Ουναχί έχει πάρει νέα τροπή μετά τις τελευταίες πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα «Africafoot».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μαρσέιγ εμφανίζεται διατεθειμένη να μειώσει τις απαιτήσεις της για τον Μαροκινό μέσο, ρίχνοντας τον πήχη στα 8 εκατομμύρια ευρώ, μια εξέλιξη που ενδέχεται να επηρεάσει σημαντικά τις επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού.
Αν και τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ενδιαφέρον από συλλόγους όπως η Μπράιτον, η Φενερμπαχτσέ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δεν έχει προκύψει καμία επίσημη πρόταση στα γραφεία της γαλλικής ομάδας.
Ωστόσο, η Μαρσέιγ δείχνει πρόθυμη να διαπραγματευτεί σε πιο ρεαλιστικά επίπεδα, απομακρυνόμενη από τα 10 ή και τα 11,5 εκατομμύρια ευρώ που όριζε αρχικά η ρήτρα της συμφωνίας με το «τριφύλλι».
Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έχει καταθέσει ήδη μία πρόταση με δύο σκέλη. Το πρώτο σενάριο περιλαμβάνει απευθείας αγορά με ποσό κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση ενός μεγάλου ποσοστού των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.
Το δεύτερο προβλέπει εκ νέου δανεισμό για μία σεζόν, αυτή τη φορά όμως με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς το καλοκαίρι του 2026, αλλά με αυξημένο οικονομικό τίμημα.
Η στάση της Μαρσέιγ και η διάθεσή της να ρίξει τις απαιτήσεις ενδέχεται να αναδιαμορφώσουν τα δεδομένα για την παραμονή του Ουναχί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, με τις εξελίξεις να αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον τις επόμενες ημέρες.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ο Παναθηναϊκός... βλέπει Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ιρλ! (vids)
- Απρόοπτο με Ναν στον Παναθηναϊκό - Αγωνία ενόψει Φενέρ
- Ισπανικό δημοσίευμα για Παναθηναϊκό: Ποιος είναι πιθανό να αποχωρήσει μετά τον Γιούρτσεβεν
- Παναθηναϊκός: Η απόφαση για αριστερό μπακ - Τι θα γίνει με την ευρωπαϊκή λίστα
- Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με Λαφόν στο ημίχρονο - Ο διάλογος με τον Μπενίτεθ