Ανατροπή με τη ρήτρα του Ουναχί, εξελίξεις υπέρ του Παναθηναϊκού
Η Μαρσέιγ φέρεται ν’ αποφάσισε να ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις όσον αφορά τον Αζεντίν Ουναχί, καθώς δεν τον υπολογίζει και θέλει να απαλλαχθεί από τον Μαροκινό επιθετικό μέσο.
Ο Αζεντίν Ουναχί ανήκει στη Μαρσέιγ με την οποία έχει συμβόλαιο, ωστόσο δεν πρόκειται να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Μασσαλία.
Συγκεκριμένα ο γαλλικός σύλλογος δεν υπολογίζει τον Μαροκινό επιθετικό μέσο και είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσει να τον πουλήσει και να απαλλαχθεί από το συμβόλαιό του το φετινό καλοκαίρι.
Μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε ότι ημοσίευμα του «africafoot.com», αναφέρει πως διαμορφώνονται νέα δεδομένα στην υπόθεσή του, καθώς η Μαρσέιγ αποφάσισε να πάρει μια απόφαση που διευκολύνει και τον Παναθηναϊκό.
Ουσιαστικά η απόφαση του γαλλικού συλλόγου είναι να μειώσει την τιμή της ρήτρας που υπάρχει (11,5 εκατ ευρώ), καθώς στόχος είναι να βρεθεί ομάδα που θα τον αγοράσει και θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.
Οι Μασσαλοί, λοιπόν, φέρονται να τον αξιώνουν, πλέον, στα 8 εκατομμύρια ευρώ βάσει του σεναρίου που κυκλοφόρησε από το Μέσο που σας αναφέραμε παραπάνω.
Τέλος, από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός περιμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι με τον Μαροκινό επιθετικό μέσο, την ίδια ώρα που συνεχίζει να «χτενίζει» την αγορά, προκειμένου να μη βρεθεί ξεκρέμαστος αν τελικά ο παίκτης δεν παραμείνει στο Κορωπί και τη νέα σεζόν.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ο Παναθηναϊκός... βλέπει Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ιρλ! (vids)
- Απρόοπτο με Ναν στον Παναθηναϊκό - Αγωνία ενόψει Φενέρ
- Ισπανικό δημοσίευμα για Παναθηναϊκό: Ποιος είναι πιθανό να αποχωρήσει μετά τον Γιούρτσεβεν
- Παναθηναϊκός: Η απόφαση για αριστερό μπακ - Τι θα γίνει με την ευρωπαϊκή λίστα
- Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με Λαφόν στο ημίχρονο - Ο διάλογος με τον Μπενίτεθ