Μαθήματα πάλης από Ραπτόπουλο σε Πασχαλάκη: «Όταν μπαίνεις σε καβγά, τρως, δίνεις και φεύγεις» (vid)
Ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολίασε το θερμό επεισόδιο στη Μύκονο με πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Η Μύκονος είναι ένας κ@@@τοπος. Μαζεύονται όλοι οι φιγουρατζήδες, οι ζαμπλουτάκηδες, οι δηθενάκηδες σε έναν κ@@@τοπο, με μια θάλασσα μέτρια. Κ@@μπαρα! Να φας μια σαλάτα με αγγούρι, 150 ευρώ. Σοβαρά πράγματα; Στο μπαρ το βράδυ, 40 ευρώ το ποτό.
Εκεί ήταν ο Πασχαλάκης και έγιναν επεισόδια. Θα σας πω εγώ τι έγινε. Ο Πασχαλάκης έχει μια γκόμενα, τη Μυρτώ, κάτι έγινε μεταξύ τους και έφυγε εκείνη για αλλού.
Πήγε ο Πασχαλάκης να πιει τα ποτά του, ορμάει. Την πιάνει να πάει να τη φιλήσει. Γίνεται η παρεξήγηση. Πήγε μόνος του ο Πασχαλάκης και εκεί ήταν καμιά δεκαριά.
Ο Πασχαλάκης έχει 500 κιλά @@. Στην Τούμπα την έπεσε σε 20 άτομα. Μπορεί να τον έκαναν κομμάτια. Στην Ξάνθη έγινε ένα κακό αποτέλεσμα, μπήκε ο ΠΑΟΚτζής στο πούλμαν και όρμισε ο Πασχαλάκης.
Κάνετε κριτική. Όταν παίζεις ξύλο, τρως και δίνεις. Άρπαξε τη γκόμενα να την πάρει και να φύγει. Τι θύμα ρε αρχι-φλώροι! Όταν μπαίνεις σε καβγά, Πασχαλάκη, εδώ είσαι (σ.σ δείχνει κινήσεις)»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παπαθεοδώρου για Πάρκερ που συνδέθηκε με Παναθηναϊκό: «Σε αυτή την ομάδα είναι κοντά...»
- Για πρώτη φορά στην Ευρώπη: Ο Παναθηναϊκός φέρνει κάτι... ξεχωριστό στο ΟΑΚΑ (pic)
- Οι αλλαγές συνεχίζονται: Έρχεται νέα προσθήκη στο σταφ του Παναθηναϊκού
- Παναθηναϊκός: Τα πρόσθετα έργα στο ΟΑΚΑ και οι νέες σουίτες
- Παναθηναϊκός: Το 1,5 εκατ. έγινε… συζήτηση – Η Μπασκόνια χαμηλώνει για Ρογκαβόπουλο