Διαψεύδει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης: «Δεν έχω πέσει θύμα ξυλοδαρμού...» (vid)
Με μια σύντομη δήλωση σε τηλεοπτική εκπομπή ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τοποθετήθηκε για πρώτη φορά, για το δυσάρεστο περιστατικό που έλαβε χώρα στο νησί της Μυκόνου.
Πανικό έχει προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα ένα βίντεο από γνωστό κλαμπ της Μυκόνου, στο οποίο έπεσε άγριο ξύλο με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να εμπλέκεται στο συμβάν.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Στην εκπομπή «Το Πρωινό» έγινε λόγος για τρεις επιθέσεις τις τελευταίες 15 μέρες προς τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, δίχως να έχουν ξεκαθαριστεί οι λόγοι των «επεισοδίων».
Ο Έλληνας τερματοφύλακας μίλησε στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού, «OPEN Τώρα» και ισχυρίστηκε πως δεν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.
«Όλα καλά. Δεν έγινε κάτι. Δεν έχω πέσει ξυλοδαρμού. Απλά ήμουν παρών στο περιστατικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πασχαλάκης σπάζοντας τη σιωπή του.
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Δεν έχει θέση στον Παναθηναϊκό του σηνερα όποιος δεν έχει στόχο να αγωνίζεται ανεξαρτήτων λεπτών και ρόλου»
- Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού μια ανάσα από την Μπαρτσελόνα
- Δύο ομάδες για Ουναχί - Σενάρια και για Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Φαν Ντρόγκελεν
- Παναθηναϊκός: Άμεσες εξελίξεις με Σιώπη – Οι προτάσεις και η στάση του