Στα 2,3 εκατομμύρια ευρώ ο Παναθηναϊκός για Βαγιαννίδη
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά σε μια σημαντική συμφωνία με την Ίντερ για την πλήρη απόκτηση των δικαιωμάτων του Γιώργου Βαγιαννίδη.
Ο Παναθηναϊκός διαθέτει ήδη ποσοστό του παίκτη και προσπαθεί να αποκτήσει το υπόλοιπο 37,5%. Οι πρώτες συζητήσεις περιλάμβαναν πρόταση ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία δεν βρήκε θετική ανταπόκριση από την πλευρά των Ιταλών. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις δεν σταμάτησαν εκεί.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι «πράσινοι» επανήλθαν με βελτιωμένη οικονομική πρόταση, αυξάνοντας το ποσό στα 2,3 εκατομμύρια ευρώ.
Η νέα αυτή προσέγγιση φαίνεται να έχει μειώσει αισθητά τις διαφορές μεταξύ των δύο συλλόγων και πλέον το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του Βαγιαννίδη είναι πιο ρεαλιστικό από ποτέ. Το deal βρίσκεται μια ανάσα από την οριστικοποίησή του.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ξέσπασμα κατά EuroLeague: «Πάλι ο Γιαννακόπουλος φταίει; Εμένα θα τιμωρήσετε; Τι σκ@τ@ θα κάνετε;»
- Γιαννακόπουλος: «Περιμένω και απαιτώ από την αστυνομία μία τεράστια συγγνώμη προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού» (vid)
- Παναθηναϊκός: Σενάριο-βόμβα από Ολλανδία για Στέφαν Ντε Φράι
- «Ο Παναθηναϊκός θα βελτιώσει την πρότασή του για Μοντέρο - Φαβορί ο Ολυμπιακός»
- Παναθηναϊκός: Η διάρκεια του συμβολαίου και οι απολαβές του Νέστρουπ