Παναθηναϊκός: «Δύο ξένες - Ούτε βλέμμα δεν αντάλλαξαν οι κόρες του Δομάζου» (pic)
Η εφημερίδα Espresso έχει ως κεντρικό θέμα στο σημερινό της φύλλο (4/6) τις κόρες του Μίμη Δομάζου.
Με αφορμή την 54η επέτειο του Γουέμπλεϊ και τη μυθική πορεία του Παναθηναϊκού ως τον τελικό, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου για τον Μίμη Δομάζο και τον Αντώνη Αντωνιάδη.
Παρούσες στην εκδήλωση ήταν οι κόρες του Μίμη Δομάζου, οι οποίες – σύμφωνα με την εφημερίδα – δεν αντάλλαξαν ούτε… βλέμμα. «Δύο ξένες», τονίζεται συγκεκριμένα στο πρωτοσέλιδο.
Η Ράνια και η Ευαγγελία Δομάζου είχαν προχωρήσει σε μια αιχμηρή ανάρτηση, για το γεγονός πως δεν έλαβαν πρόσκληση για την «Ημέρα Δομάζου» στον αγώνα Παναθηναϊκός-ΟΦΗ (σ.σ είχε λήξει 3-2 με ανατροπή).
Λίγες μέρες μετά το θάνατο του «Στρατηγού», η Πόπη Δομάζου είχε απαντήσει σε τηλεοπτική εκπομπή:
«Όλα καλά, δεν έχουμε κάτι, όλα είναι υπέροχα και καλά με όλους και με όλη την οικογένεια. Δεν ήθελα…
Βλέπετε ότι και εγώ θα μπορούσα να είχα γράψει κάτι, αλλά δεν θέλω για τη μνήμη του πατέρα μου, καταλαβαίνετε. Εγώ έχω τον πόνο μου, έχουμε τον πόνο μας»
Δείτε παρακάτω:

Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Έξαλλος ο Αταμάν στη Βαλένθια - Τι συνέβη στο ξενοδοχείο
- Παπαθεοδώρου: «Δεν συμφωνώ ότι θα είναι έγκλημα αν φύγει ο Μπενίτεθ» (vid)
- Παπαθεοδώρου: «Χρειάζεται... διερεύνηση - Κάτι τους είπε ο Γιαννακόπουλος στα αποδυτήρια»
- «Και ο Παναθηναϊκός για Τζέιλεν Χορντ - Το ποσό του buy-out»
- Καυστική Θύρα 13: «Θα τα θυμόμαστε όλα αυτά...» (pic)