Πήρε τίτλο με τον Παναθηναϊκό ο γιος του Μουνιέ (pic)
Ο Άντονι Μουνιέ αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό για περίπου τρία χρόνια, και πλέον βλέπει τον γιο του να ακολουθεί τα δικά του βήματα, φορώντας την ίδια φανέλα στις ακαδημίες της ομάδας.
Η αγάπη του για την ομάδα συνεχίζεται πλέον μέσα από τον γιο του, ο οποίος αγωνίζεται στα μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια και πανηγύρισε πρόσφατα την κατάκτηση του Elite Neon Cup με την Κ10, παίζοντας μάλιστα καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία.
Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού μοιράστηκε με καμάρι φωτογραφίες του μικρού ντυμένου στα πράσινα, με όσους τον έχουν δει να αγωνίζεται να κάνουν λόγο για ένα παιδί με εξαιρετικές ικανότητες και μεγάλες προοπτικές. Ο χρόνος θα δείξει αν θα καταφέρει να περπατήσει στα χνάρια του πατέρα του ή ακόμη και να τον ξεπεράσει.
Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση του Άντονι Μουνιέ:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού Νέστρουπ - Ακολουθούν υπογραφές
- Ερώτηση σε Γιασικεβίτσιους για μηνύματα «μην αφήσετε τον Ολυμπιακό να κερδίσει στο γήπεδό μας»
- «Ο Γιαννακόπουλος ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό - Οι πρώτες επικοινωνίες»
- Άκυρος... συναγερμός: Τι ισχύει για Νέστρουπ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης
- Τζόρτζ Μπάλντοκ: Καμπάνα του ΕΣΡ σε Λιάγκα και Κουτσελίνη