Συνελήφθη μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού
Ο Κριστιάν Παβόν συνελήφθη για βιαιοπραγία ενάντια σε αστυνομικό…
Ο Παναθηναϊκός ασχολήθηκε σε αρκετά μεταγραφικά «παράθυρα» με την περίπτωση του Κριστιάν Παβόν, όμως, δεν κατάφερε να τον αποκτήσει.
Τις τελευταίες ώρες έρχεται μια δυσάρεστη είδηση για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, ο οποίος αντιμετωπίζει μέχρι και ποινή φυλάκισης για βιαιοπραγία σε αστυνομικό.
Ο Αργεντινός εξτρέμ της Γκρέμιο δεν πήρε και πολύ καλά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Βραζιλίας από την CSA και βγήκε εκτός εαυτού.
Αποπειράθηκε να φτύσει τον διαιτητή της αναμέτρησης, ενώ ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση χτύπησε έναν αστυνομικό!
Ο Παβόν συνελήφθη μετά το τέλος της αναμέτρησης έξω από το γήπεδο της Γκρέμιο και πλέον θα κινηθούν εις βάρος του όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
😦 UNA COSA DE LOCOS
🇧🇷 Cristian Pavón fue detenido y acusado penalmente por escupir a un policía.
😬 La agresión del ex jugador de #Talleres estaba dirigida para el árbitro del encuentro entre #Gremio y #CSA, por la #CopaDoBrasil.
👮🏻 El delantero oriundo de Anisacate fue… pic.twitter.com/JgcyJnWYOk
— 351 Deportes (@351Deportes) May 21, 2025
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Άιντε μη σου πάρω τον Πίτερς δανεικό και τον δώσω στο Μαρούσι»
- Αποκάλυψη για Λεσόρ: Η πιθανή ημερομηνία για να δηλωθεί στο ρόστερ και να παίξει
- Παναθηναϊκός: Επικοινωνία Αλαφούζου – Μπενίτεθ, «μπροστάρης» ο Μπαλντίνι
- Παναθηναϊκός: Το καλό και κακό σενάριο με Πάλμερ-Μπράουν, τι συμβαίνει με Πελίστρι – Ντέσερς
- Γιαννακόπουλος: «Ο Λεσόρ έρχεται κα@@@μένος» - Ατάκες για πολλούς παίκτες