Διπλό... άκυρο από Ουναχί σε ομάδες που πληρώνουν τη Μαρσέιγ!
Βρίσκεται στο επίκεντρο του μεταγραφικού ενδιαφέροντος ο Αζεντίν Ουναχί, καθώς δεν τον παρακολουθούν μόνο ευρωπαϊκοί σύλλογοι, αλλά και ομάδες από τον αραβικό κόσμο.

Αν ήταν στο χέρι της Μαρσέιγ, η υπόθεση θα είχε ήδη τελειώσει με μια πώληση σε ομάδα της Μέσης Ανατολής, καθώς τα χρήματα που προσφέρονται από εκεί είναι ιδιαίτερα δελεαστικά.
Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, νέος τεχνικός των Γάλλων, δεν σκοπεύει να εντάξει τον Μαροκινό μέσο στα πλάνα του. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει επιστροφή για τον Ουναχί στο «Βελοντρόμ», και η γαλλική ομάδα έχει ως βασική της επιδίωξη να τον πουλήσει, ώστε να καλύψει το ποσό των 8 εκατομμυρίων ευρώ που είχε δώσει στην Ανζέ για να τον αποκτήσει.
Σύμφωνα με την «Live Sport», δύο ομάδες έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον και μάλιστα έχουν προχωρήσει σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Μαρσέιγ. Η μία είναι η Αλ Αχλί από τη Σαουδική Αραβία και η άλλη η Αλ Σαντ από το Κατάρ. Αμφότερες φαίνεται να προσφέρουν πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν.
Παρόλα αυτά, ο ίδιος ο Ουναχί έχει επιλέξει να μην αποδεχθεί, τουλάχιστον προς το παρόν, τις προτάσεις αυτές. Θεωρεί ότι μία μετακίνηση στο ποδόσφαιρο της Μέσης Ανατολής θα μπορούσε να τον βγάλει εκτός αγωνιστικού ρυθμού, κάτι που δεν θέλει να ρισκάρει.
Ο λόγος είναι ότι την επόμενη χρονιά υπάρχουν δύο σημαντικές διοργανώσεις: το Κύπελλο Εθνών Αφρικής τον Δεκέμβριο και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 το καλοκαίρι. Ο Ουναΐ θέλει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να συμμετάσχει. Για να το πετύχει αυτό, επιδιώκει να αγωνίζεται σε μια ομάδα που του εξασφαλίζει ενεργό ρόλο και σταθερότητα. Κάτι που, όπως όλα δείχνουν, του προσφέρει ο Παναθηναϊκός.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μίχος: «Ας κρατήσουμε μήπως πάει και ο Αντρέ Όρτα στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Τσάρλυ: «Φαβορί για τον Ελάιτζα Μπράιαντ ο Παναθηναϊκός AKTOR» (vid)
- «Ο Παναθηναϊκός βασικός υποψήφιος να υπογράψει τον Τζαμπάρι Πάρκερ»
- «Κατέθεσε πρόταση για Ζανοσέλο ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Οι θέσεις «3» και «5» φέρνουν τις μεγάλες αλλαγές