MK: «Η Φενέρ θα κερδίσει τον Ολυμπιακό - DPG, δώσε μου το συμβόλαιο και μια Ferrari» (vid)
Ο MK αυτοπροτάθηκε για ακόμη μια φορά στον Παναθηναϊκό Aktor, ενώ πρόβλεψε πως η Φενερμπαχτσέ θα αφήσει εκτός τελικού Final 4 τον Ολυμπιακό.
Ο MK είναι ambassador του φετινού Final 4 της Ευρωλίγκα και εξέφρασε την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό.
Μάλιστα, ο γνωστός freestyler δεν παρέλειψε να κάνει έκκληση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να του δώσει το πολυπόθητο συμβόλαιο.
Αναλυτικά όσα είπε στο sport24 και στην Ιωσηφίνα Τζουγανάκη:
Ας περάσουμε και στη EuroLeague. Θα ήθελες να παίξεις;
«Πιστεύω ότι θα προτιμούσα και να παίζω εκεί, γιατί έχει λιγότερα παιχνίδια από το NBA, αλλά είναι πιο έντονη και πιο παθιασμένη. Αντιπροσωπεύει πλήρως αυτό που κάνω εγώ στο one-on-one, απλώς σε συνθήκες πέντε εναντίον πέντε. Οι φίλαθλοι το λατρεύουν. Φωνάζουν, γίνεται χαμός. Σημαίνει κάτι. Υπάρχει συναίσθημα. Το λατρεύω. Οπότε ναι, θα έπαιζα, αλλά το συμβόλαιο πρέπει να είναι σωστό. Πρέπει να αξίζει πραγματικά.»
Σε έχουμε δει πολλές φορές με φανέλες του Παναθηναϊκού, αυτή θα ήταν μια από τις επιλογές σου;
«DPG, δώσε μου το συμβόλαιό μου! Ξέρεις τι εννοώ; Δεν χρειάζομαι καν χρήματα. Δώσε μου μια πράσινη Ferrari ή κάτι τέτοιο. Για να πηγαίνω με αυτήν στην προπόνηση. Όταν ήμουν μικρός, ένας φίλος μου από τη Σερβία φορούσε φανέλα του Παναθηναϊκού. Και τη βλέπω και του λέω: “Γιατί φοράς αυτή τη φανέλα; Τι είναι αυτό το τεράστιο όνομα;” Και μου λέει: “Τι; Δεν ξέρεις αυτή την ομάδα;” Του λέω “Όχι”. Και μου απαντά: “Είναι η ομάδα σου”. Και λέω: “Τι εννοείς;” Μεγαλώνοντας, το αγαπημένο μου χρώμα ήταν το πράσινο, εντελώς συμπτωματικά.
Και απλώς ένωσα αυτά τα δύο πράγματα. Άρχισα να γνωρίζω ανθρώπους που υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό, να μου μαθαίνουν την κουλτούρα τους, το πάθος τους. Μου αρέσει ο ιδιοκτήτης, μου αρέσει ο DPG. Νομίζω ότι είναι αστείος, έντονος, ιδιαίτερος χαρακτήρας. Οπότε υπάρχουν τόσα πράγματα γύρω από τον Παναθηναϊκό που μου αρέσουν, η Gate 13 και πολλά άλλα. Νομίζω ότι θα έπρεπε να παίξω εκεί. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να παίξω για τον Ολυμπιακό. Όχι επειδή δεν μου αρέσει. Απλώς συνδέομαι με τον Παναθηναϊκό. Αγαπημένο χρώμα ήταν γραφτό.»
Είπες λοιπόν ότι βλέπεις Euroleague. Τι έχεις να πεις για το Final Four τώρα και το Game 5; Αν είδες τη σειρά του Παναθηναϊκού.
«Είμαι πολύ απογοητευμένος. Παίξαμε στο Final Four του Άμπου Ντάμπι και η ομάδα μου δεν είναι εκεί. Είμαι απογοητευμένος που έχασαν. Πιστεύω ότι έπρεπε να είχαν κερδίσει. Νομίζω ότι υπήρχε υπερβολικό δράμα γύρω από την κατάσταση. Αλλά θα πω ότι, πηγαίνοντας στο Final Four, βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη θέση, γιατί είμαι μεγάλος υποστηρικτής, ambassador και συνεργάτης της EuroLeague. Οπότε είναι δύσκολο για μένα να διαλέξω ποιος θα κερδίσει. Πιστεύω ότι θα είναι καταπληκτικό.»
Ποια είναι η άποψη σου για τις τέσσερις ομάδες;
«Η Φενέρμπαχτσε θα κερδίσει τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός έχει τεράστια πίεση να κερδίσει τώρα, γιατί είναι η πιο εύκολη ευκαιρία του να πάρει τον τίτλο. Ας είμαστε ειλικρινείς. Και νομίζω ότι εξαιτίας αυτής της πίεσης θα “σπάσουν”. Και εγώ θα είμαι εκεί για να βεβαιωθώ ότι δεν θα κερδίσουν.»
Και για το ζευγάρι Ρεάλ – Βαλένθια;
«Κάπως θέλω να κερδίσει η Βαλένθια , γιατί απέκλεισε τον Παναθηναϊκό. Τουλάχιστον θα μπορώ να πω ότι χάσαμε από τους πρωταθλητές. Το να σου πω τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι η εύκολη απάντηση. Είναι σπουδαία ομάδα, φανταστικός οργανισμός. Έχουν τραυματισμούς όμως. Εγώ πάω με τη Βαλένθια. Είναι το αουτσάιντερ, σωστά; Δεν υποτίθεται ότι πρέπει να κερδίσει.
Είναι δηλαδή η ομάδα που δεν περιμένει κανείς. Ακριβώς. Θέλω τη Βαλένθια. Νομίζω θα ήταν φοβερό αν κέρδιζε. Θέλω τελικό Βαλένθια – Ολυμπιακός. Πιστεύω ότι η τουρκική ομάδα θα κερδίσει τον Ολυμπιακό, αλλά ο Ολυμπιακός ίσως περάσει με κάποιο τρόπο. Βαλένθια – Ολυμπιακός στον τελικό και η Βαλένθια να πάρει το Final Four.»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού Νέστρουπ - Ακολουθούν υπογραφές
- Ερώτηση σε Γιασικεβίτσιους για μηνύματα «μην αφήσετε τον Ολυμπιακό να κερδίσει στο γήπεδό μας»
- «Ο Γιαννακόπουλος ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό - Οι πρώτες επικοινωνίες»
- Άκυρος... συναγερμός: Τι ισχύει για Νέστρουπ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης
- Τζόρτζ Μπάλντοκ: Καμπάνα του ΕΣΡ σε Λιάγκα και Κουτσελίνη