«Ο Παναθηναϊκός περιμένει την πώληση του Ιωαννίδη στη Λάτσιο»
Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα sport.le360.ma ο Παναθηναϊκός δε θα έχει τον Φώτη Ιωαννίδη στο ρόστερ του, τη νέα χρονιά και περιμένει τη Λάτσιο, ώστε να τον πουλήσει.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία ολοκλήρωσης της πώλησης του Φώτη Ιωαννίδη, με τον Έλληνα επιθετικό να αναμένεται να ενταχθεί στη Λάτσιο Ρώμης, όπως αποκαλύπτει η γαλλική ιστοσελίδα sport.le360.ma.
Η γαλλική ιστοσελίδα sport.le360.ma αποκαλύπτει ότι ο Παναθηναϊκός περιμένει την πώληση του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάτσιο Ρώμης.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η μεταγραφή του παίκτη είναι θέμα χρόνου, με τον σύλλογο της Αθήνας να αναμένει την ολοκλήρωσή της, προκειμένου να ενισχύσει τα οικονομικά του και να προχωρήσει σε νέες μεταγραφικές κινήσεις.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Πιθανή διπλή αποχώρηση, ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα»
- Σενάρια για Καλάμπρια: Ποια η στάση Παναθηναϊκού και παίκτη
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με ΠΑΟΚ
- Παναθηναϊκός: Η συζήτηση Μπενίτεθ–Κέπα και το μεγάλο δίλημμα
- Μήπως να έρθει από τον Γενάρη και ο Παντελίδης στον Παναθηναϊκό;