«Ο Παναθηναϊκός περιμένει την πώληση του Ιωαννίδη στη Λάτσιο»
Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα sport.le360.ma ο Παναθηναϊκός δε θα έχει τον Φώτη Ιωαννίδη στο ρόστερ του, τη νέα χρονιά και περιμένει τη Λάτσιο, ώστε να τον πουλήσει.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία ολοκλήρωσης της πώλησης του Φώτη Ιωαννίδη, με τον Έλληνα επιθετικό να αναμένεται να ενταχθεί στη Λάτσιο Ρώμης, όπως αποκαλύπτει η γαλλική ιστοσελίδα sport.le360.ma.
Η γαλλική ιστοσελίδα sport.le360.ma αποκαλύπτει ότι ο Παναθηναϊκός περιμένει την πώληση του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάτσιο Ρώμης.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η μεταγραφή του παίκτη είναι θέμα χρόνου, με τον σύλλογο της Αθήνας να αναμένει την ολοκλήρωσή της, προκειμένου να ενισχύσει τα οικονομικά του και να προχωρήσει σε νέες μεταγραφικές κινήσεις.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πολύς κόσμος στη Λεωφόρο για την Γκρασχόπερς
- Παναθηναϊκός: Δεκαήμερο μεταγραφής στο ποδόσφαιρο, κλείνει μεγάλη κίνηση στο μπάσκετ
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Χουάντσο, Όσμαν μετά την επικείμενη άφιξη του Μπόνγκα
- Γάτας: «Ο Παναθηναϊκός θα κάνει κίνηση τις επόμενες ημέρες για αυτή τη θέση»
- Απορρίφθηκαν δύο προτάσεις του Παναθηναϊκού για Φαν Ντρόγκελεν - Το ποσό που ζητά η Σαμσουνσπόρ