«Ο Παναθηναϊκός περιμένει την πώληση του Ιωαννίδη στη Λάτσιο»
Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα sport.le360.ma ο Παναθηναϊκός δε θα έχει τον Φώτη Ιωαννίδη στο ρόστερ του, τη νέα χρονιά και περιμένει τη Λάτσιο, ώστε να τον πουλήσει.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία ολοκλήρωσης της πώλησης του Φώτη Ιωαννίδη, με τον Έλληνα επιθετικό να αναμένεται να ενταχθεί στη Λάτσιο Ρώμης, όπως αποκαλύπτει η γαλλική ιστοσελίδα sport.le360.ma.
Η γαλλική ιστοσελίδα sport.le360.ma αποκαλύπτει ότι ο Παναθηναϊκός περιμένει την πώληση του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάτσιο Ρώμης.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η μεταγραφή του παίκτη είναι θέμα χρόνου, με τον σύλλογο της Αθήνας να αναμένει την ολοκλήρωσή της, προκειμένου να ενισχύσει τα οικονομικά του και να προχωρήσει σε νέες μεταγραφικές κινήσεις.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Συνήθως έχω άσχημες εμπειρίες εδώ - Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιζε, ο κόσμος μας έσπρωξε στη νίκη»
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η μυθική αποζημίωση που θα πάρει ο Μπενίτεθ
- Επιβεβαίωσε την ξεφτίλα της Euroleague o Γιασικεβίτσιους: «Oπαδοί της Φενέρ είχαν πληρώσει εισιτήρια και δεν μπήκαν στο γήπεδο»
- Οργή από Τούρκους φιλάθλους για τη διαιτησία - Δείτε τα σχόλια
- Νέο «χτύπημα» Κουτλουάι: «Αυτή είναι η πιο ξεκάθαρη διαφορά στα κριτήρια που έχω δει ποτέ σε Final Four»