Κατσουράνης: «Πιστεύω πως έχει "κλείσει" σε άλλη ομάδα ο Ιωαννίδης» (vid)
Ο Κώστας Κατσουράνης έκανε την εκτίμηση πως ο Φώτης Ιωαννίδης θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο καλοκαίρι.
Αναλυτικά όσα είπε στους «Betarades»:
«Ο Ολυμπιακός έφτιαξε μια σκληρή ομάδα, πολύ καλή στη φυσική κατάσταση που ξέρει τι θέλει να κάνει μέσα στο γήπεδο.
Δίκαια βγαίνει δεύτερος ο Παναθηναϊκός. Μόνο ο Ουναχί φτάνει. Η κλάση του είναι τεράστια. Μπορεί να σταθεί παντού, όχι μόνο στην Ελλάδα.
Δεν του βγήκε η επιλογή του Ντιέγκο Αλόνσο, αλλά και οι τρεις (σ.σ ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) ήταν μέτριοι. Οι άλλοι δύο, προφανώς, έκαναν χειρότερα πράγματα, για να βγει 2ος ο Παναθηναϊκός. Είχε, εν τέλει, καλύτερο υλικό.
Εγώ θα είχα δώσει από πέρυσι τον Ιωαννίδη. Θεωρώ ότι ήταν τεράστιο λάθος από τον Παναθηναϊκό. Και της ΑΕΚ ήταν λάθος με τον Λιβάι. Οι ομάδες πρέπει να «δίνουν» παίκτες. Δεν βγήκε στον Παναθηναϊκό.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΠιστεύω αυτή τη στιγμή, ο Ιωαννίδης αισθάνεται μια χαρά και έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό να πάει σε άλλη ομάδα. Ποδοσφαιρικά έχασε ένα χρόνο, θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Θα έδινα και τον Βαγιαννίδη, δεν το συζητάω»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτυπάει» παντού ο Παναθηναϊκός: Μετά τον Φαλ, πιθανή νέα μεταγραφή εντός της εβδομάδας
- Μεγάλη πρόταση του ΠΑΟΚ σε Τολιόπουλο - Πώς «απαντά» ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα του Ομπράντοβιτς στον Φαλ
- Παναθηναϊκός: Η εικόνα για Χεζόνια, Μίσιτς και Μπογκντάνοβιτς
- Παναθηναϊκός: Μπόνγκα, Λάιλς και το οικονομικό πακέτο