Παρών στο ΟΑΚΑ πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Μια γνώριμη φιγούρα από το παρελθόν του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να παρακολουθήσει από κοντά το καθοριστικό παιχνίδι της Κυριακής (20:00) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.
Ο λόγος για τον Λουκ Στιλ, τον Άγγλο πρώην τερματοφύλακα του «τριφυλλιού», ο οποίος θα βρεθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να στηρίξει την παλιά του ομάδα στο μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι.
Η παρουσία του γνωστοποιήθηκε μέσα από ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το επικείμενο ματς, στην οποία ο ίδιος σχολίασε: «Υπέροχα νέα, ανυπομονώ να είμαι εκεί (στο ΟΑΚΑ) την επόμενη εβδομάδα».
Ο Στιλ, που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού την τριετία 2014-2017, διατηρεί σταθερό ενδιαφέρον για την πορεία της ομάδας και συχνά εκφράζει τη στήριξή του μέσω των social media.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κοτζιάς: Επιμένει για Σορτς...out - «Τι θα ψάξει ο Παναθηναϊκός αν φύγει» (vid)
- «Στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός για Παγιόλα, πιέζει δυνατά η Αρμάνι»
- Μητέρα Χολμς: «Ο γιος μου δεν είναι εχθρός - Αντιεπαγγελματική η αντιμετώπισή του» (vid)
- Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ; Το ακραίο σενάριο για κοινή έδρα
- Σημαντική λύση για Μπέτις, παίζει κανονικά με Παναθηναϊκό