UEFA Conference League: Αποκλείστηκε από τη Μπέτις η Φιορεντίνα
Η Φιορεντίνα ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Ρεάλ Μπέτις στην παράταση και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (σ.σ νίκη των Ισπανών με 2-1) έμεινε εκτός τελικού. Τσέλσι-Μπέτις στο Βρότσλαβ.
Αποκλείστηκαν στην παράταση από τη Ρεάλ Μπέτις οι «Βιόλα».
Οι Ιταλοί που άφησαν εκτός διοργάνωσης με συνολικό σκορ 5-4 τον Παναθηναϊκό, ισοφάρισαν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με δύο γκολ από τον Γκόσενς (2-1), ωστόσο, δεν βρήκαν το γκολ της πρόκρισης στο 90λεπτο.
Ο Εζαλζουλί «σφράγισε» στο 7ο λεπτό της παράτασης την πρόκριση της Μπέτις στον τελικό (σ.σ είχε και δοκάρι στο 119′), ενώ εκπληκτικό παιχνίδι έκανε και ο Άντονι με γκολ και ασίστ.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΣτο μεγάλο τελικό του Βρότσλαβ η ισπανική ομάδα θα αναμετρηθεί με την Τσέλσι με έπαθλο το τρόπαιο του UEFA Conference League.
Από τη μεριά της, η Φιορεντίνα δεν έφθασε σε τρίτο συνεχόμενο τελικό στη διοργάνωση.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: Με επική ατάκα οι δηλώσεις μετά το Βόλος – Παναθηναϊκός 0-1
- Παναθηναϊκός, πρόγραμμα: Επόμενος αντίπαλος η ΑΕΚ – Ημέρα, ώρα και κανάλι
- Super League: Η βαθμολογία μετά το Βόλος – Παναθηναϊκός 0-1
- Παναθηναϊκός: Η ανακοίνωση του Βόλου για τα εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
- Νίστρουπ στους διαιτητές: «Αφήστε μας να παίξουμε...» – Έξαλλος στον Βόλο!