Θέλει δύο πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού ο Ουζουνίδης στον Άρη!
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει «μαρκάρει» δύο ονόματα με παρελθόν από τον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση του Άρη.
Όπως μεταφέρει το metrosport.gr, ο Εβρίτης τεχνικός θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Δημήτρη Κουρμπέλη και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.
Ο «Κούρμπε» αγωνίζεται στην Αραβία (σ.σ μαζί με τον Φορτούνη) στην Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη. Το περασμένο έτος δοκιμάστηκε στην Τουρκία δίχως να καταφέρει να καθιερωθεί.
Κάποια στιγμή θα συζητήσει για τον «επαναπατρισμό» του, ωστόσο, παραμένει άγνωστο, προς ώρας, αν αυτό θα συμβεί το ερχόμενο καλοκαίρι.
Η περίπτωση του Μυτιληνιού εξτρέμ είναι πιο προσιτή για τον Άρη, καθώς εκείνος «εμφανίστηκε» ξανά στα γήπεδα της Superleague με τη φανέλα του Αστέρα AKTOR. Ανήκει στην Εγιουπσπόρ, η οποία δεν θα έχει πρόβλημα να συζητήσει για την παραχώρησή του.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ενημερώθηκε η πλευρά Μπενίτεθ για το "διαζύγιο" - Η στάση του»
- Παναθηναϊκός: Σιγή ιχθύος αλλά κινητικότητα για την επόμενη μέρα!
- «Η οριστική απόφαση του Παναθηναϊκού για το μέλλον του Λαφόν»
- «Αντίο» από 6+1: Ποιοι αποχωρούν άμεσα από τον Παναθηναϊκό
- «Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού με Νταβιτασβίλι, το "χαλάει" η Σεντ-Ετιέν»