Γιόβιτς: «Βασικό μου κίνητρο ήταν να νικήσω τον Μαξίμοβιτς. Φοβήθηκε και έφυγε... τρέχοντας»
Ο Λούκα Γιόβιτς μίλησε στη Σερβία για την ΑΕΚ, τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς.
Ο Λούκα Γιόβιτς έδωσε μια διαφορετική διάσταση στην παρουσία του στην ΑΕΚ, μιλώντας με χιούμορ για ένα από τα προσωπικά του κίνητρα όταν ήρθε στην Ελλάδα.
Ο Σέρβος επιθετικός, σε συνέντευξή του στη Mozzart Sport, αναφέρθηκε στον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ο οποίος είχε περάσει από τον Παναθηναϊκό, αστειευόμενος για τον συμπατριώτη του.
Ο Γιόβιτς στάθηκε και στα ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας τη σημασία που έχουν τα μεγάλα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα και ειδικά στη διαδικασία των playoffs.
Παράλληλα, μίλησε για τον ανταγωνισμό των μεγάλων ομάδων στην Ελλάδα, τονίζοντας πως κάθε ντέρμπι απαιτεί χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή.
Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Όταν ήρθα, ένα από τα βασικά μου κίνητρα ήταν να νικήσω τον Μαξίμοβιτς. Φοβήθηκε και έφυγε τρέχοντας για το Ντουμπάι, χαχαχα! Ο Παναθηναϊκός έμεινε και τελικά υπέφερε. Άκουσα ότι το ντέρμπι ΑΕΚ–Παναθηναϊκός είναι το μεγαλύτερο στην Αθήνα, αν και οι οπαδοί ενδιαφέρονται περισσότερο για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό λόγω όλων όσων έχουν συμβεί ιστορικά. Αυτό είναι το πλεονέκτημα του ελληνικού πρωταθλήματος, γιατί υπάρχουν τέσσερις μεγάλες ομάδες που παλεύουν και στο τέλος παίζουν μεταξύ τους στα playoffs, όπου κάθε ματς είναι ντέρμπι. Εκεί πρέπει να δείξεις χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ενημερώθηκε η πλευρά Μπενίτεθ για το "διαζύγιο" - Η στάση του»
- Παναθηναϊκός: Σιγή ιχθύος αλλά κινητικότητα για την επόμενη μέρα!
- «Η οριστική απόφαση του Παναθηναϊκού για το μέλλον του Λαφόν»
- «Αντίο» από 6+1: Ποιοι αποχωρούν άμεσα από τον Παναθηναϊκό
- «Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού με Νταβιτασβίλι, το "χαλάει" η Σεντ-Ετιέν»