Εκδίκηση: «Πεντάρα» στον Μπρινιόλι ο Παναθηναϊκός, του πήρε και το... σεντόνι
Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι δέχτηκε πέντε γκολ από τον Παναθηναϊκό στις πρώτες του δύο συμμετοχές απέναντι στην παλιά του ομάδα.

Ο Ιταλός γκολκίπερ «παράτησε» τον Παναθηναϊκό για λογαριασμό της ΑΕΚ, έπειτα από ένα «σίριαλ» διαπραγματεύσεων τον Ιανουάριο του 2024.
Το Τριφύλλι εκδικήθηκε τον πρώην τερματοφύλακα της Έμπολι με πέντε γκολ σε δύο παιχνίδια στα Play Off της Superleague. Τρία στο ΟΑΚΑ και δύο στην OPAP Arena.
Μαξίμοβιτς, Τζούρισιτς και Γερεμέγεφ παραβίασαν την εστία του Μπρινιόλι στον πρώτο αγώνα, ενώ οι Σφιντέρσκι και Ουναχί υπέγραψαν τη μεγάλη ανατροπή στη Ν. Φιλαδέλφεια.
Κατά αυτόν τον τρόπο, ο Μπρινιόλι θα δει τον Παναθηναϊκό να παίζει για τα προκριματικά του Champions League, με τον ίδιο να μένει μακριά από το «σεντόνι», το οποίο είδε με την πράσινη φανέλα το καλοκαίρι του 2023.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Άρης Γάτας: «Ξεκινούν οι μεταγραφές και οι αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Παναθηναϊκός: Χειρουργείο για Κάτρη, πόσο θα μείνει εκτός
- Αταμάν: «Έκλεισα όλα τα τηλέφωνά μου μετά την πρόκριση στο Final Four»
- «Ο Παναθηναϊκός περιμένει την πώληση του Ιωαννίδη στη Λάτσιο»
- «Έκπληξη» από το Μαρόκο: «Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού για Ουναχί»