Παίκτης του Ολυμπιακού είπε «ναι» στη Σπόρτινγκ για Βαγιαννίδη
Ο Κοστίνια αποθέωσε τον Βαγιαννίδη σε δηλώσεις του σε podcast του εξωτερικού στέλνοντας «μήνυμα» στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να τον αποκτήσει από τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Τον γνωρίζω, έχω παίξει απέναντί του. Μου αρέσει πολύ, πραγματικά πολύ. Στο παιχνίδι που έδωσε στην έδρα μας… μου άρεσε πολύ.
Αμυντικά είναι ισορροπημένος, αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι η παρουσία του στο επιθετικό κομμάτι.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΌταν παίρνει την μπάλα, έχει αυτοπεποίθηση, είναι δυνατός στο ένας εναντίον ενός, έχει καλές σέντρες και ξέρει πώς να ολοκληρώνει τις φάσεις», δήλωσε ο Κοστίνια στο podcast Final Cut της Sports Tailors.
Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι ο 23χρονος άσος του Παναθηναϊκού μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Σπόρτινγκ, ήταν ξεκάθαρος: «Ναι, πιστεύω ότι μπορεί. Νομίζω ότι θα μπορούσε να σταθεί και να πετύχει στην ομάδα»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ