Σπάθας: Το σχόλιο για τη διαιτησία στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (vid)
Η ανάλυση του Ηλία Σπάθα για τη διαιτησία στο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-2.
Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Σούπερ Μπάλα Live»:
«Η επιτροπή διαιτησίας όρισε Αλβανό διεθνή διαιτητή. Δεν υπάρχει κανένα χέρι από τον Ίνγκασον, η μπάλα έχει βρει στο στήθος.
Δεύτερη περίπτωση. Ο Μλαντένοβιτς γλιστράει, είναι χέρι στήριξης. Έχει μια επαφή η μπάλα, δεν υπάρχει πρόθεση. Σωστά το παιχνίδι εξελίχθηκε. Τρίτη περίπτωση, θα δούμε την πτώση του Πιερό.
Αρχικά υπάρχει φάουλ στον Πάλμερ-Μπράουν. Προηγείται το επιθετικό φάουλ, η φάση της ΑΕΚ είναι ως μη γενόμενη. Τέταρτη περίπτωση, το πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός.
Ο Πιερό βάζει τρικλοποδιά, έστω και άθελα. Έχουμε παράβαση και πέναλτι για την ομάδα του Παναθηναϊκού.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΟ διαιτητής έπραξε σωστά και τιμώρησε τους υπαίτιους στη σύρραξη. Δεν είναι για κόκκινες. Ήταν κίτρινες κάρτες»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πού «χτυπάει» ο Παναθηναϊκός: Οι επόμενες κινήσεις μετά τους Φαλ και Μπαντιό
- Παναθηναϊκός: Γνωρίζει για... Φαν Ντρόγκελεν ο Ντε Φράι
- «Θα πάρει τρία χαφ ο Παναθηναϊκός, πιθανή μία αποχώρηση»
- «Mεταγραφικό ντέρμπι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για χαφ αξίας 14 εκατ. ευρώ»
- «Ο Όσμαν παραμένει οριστικά στον Παναθηναϊκό - Η γνώμη του Ομπράντοβιτς»