ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-2: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού»
Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έλεγαν μέσα στην εβδομάδα, πως σημασία δεν έχουν οι εμφανίσεις, αλλά τα αποτελέσματα.
Οι «πράσινοι» πέτυχαν τις νίκες νίκες που χρειάζονταν στη μίνι διαδικασία των Play-Off και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα προκριματικά του UEFA Champions League.
Αναμφίβολα, ο «MVP» του Τριφυλλιού τη φετινή σεζόν είναι ο Αζεντίν Ουναχί, ο οποίος με τις μοναδικές εμπνεύσεις του, σκόρπισε τα χαμόγελα στον κόσμο της ομάδας σε μια πολύ δύσκολη αγωνιστική σεζόν.
Η ελπίδα «γεννιέται» και πάλι από σήμερα για το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, με μια νίκη σε ένα γήπεδο, μάλιστα, που εκείνο «υπέφερε» τα τελευταία χρόνια για αγωνιστικούς και μη λόγους.
Υ.Γ Εκπληκτική διαιτησία από τον Αλβανό διαιτητή, Ενέα Γιόρτζι.
Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι (7/10): Παρά το γεγονός πως αντιμετώπισε κάποιες ενοχλήσεις στο πρώτο ημίχρονο, ο Πολωνός τερματοφύλακας είχε σωστές αντιδράσεις. Δε φέρει ευθύνη στο γκολ του Λαμέλα.
Φιλίπ Μλαντένοβιτς (6/10): Δεν πρόλαβε τον Λαμέλα στη φάση του 1-0. Ήταν μαχητικός, ενώ δε μάσησε στις προκλήσεις του Μάνταλου.
Τιν Γέντβαϊ (-): Τραυματίστηκε στο 20′ σε μια μονομαχία με τον Πιερό. Δεν μπορεί να κριθεί.
Ίνγκι Ίνγκασον (7/10): Ο Ισλανδός στόπερ είχε καλές αμυντικές τοποθετήσεις και έφερε εις πέρας την αποστολή σε σημαντικό βαθμό.
Γιώργος Βαγιαννίδης (8.5/10): Ο Βαγιαννίδης ήταν μέτριος στο πρώτο ημίχρονο, βελτιώθηκε αισθητά στο δεύτερο. Κέρδισε το πέναλτι της ανατροπής και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της βραδιάς.
Νεμάνια Μαξίμοβιτς (7/10): Ο Μαξίμοβιτς μοίρασε ασίστ για το 1-1. Εν μέρει δικαιώθηκε ο Βιτόρια για την απόφασή του να τον βάλει στο αρχικό σχήμα, αν και ταλαιπωρήθηκε μέσα στην εβδομάδα από γαστρεντερίτιδα.
Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν (5/10): Μέτρια εμφάνιση από τον Σλοβένο ποδοσφαιριστή. Δεν έπιασε υψηλή απόδοση στο γήπεδο.
Αζεντίν Ουναχί (9.5/10): Ο καλύτερος παίκτης της Superleague – κατά την άποψή μου – με μια γκολάρα στην αρχή του β’ ημιχρόνου, «ξύπνησε» τους συμπαίκτες του, που έδειχναν μέχρι εκείνο το σημείο, «χαμένοι» στο γήπεδο.
Φακούντο Πελίστρι (5/10): Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής δεν είχε καλές εμπνεύσεις στην επίθεση, ωστόσο, κυνήγησε αρκετά τους αντιπάλους του.
Τετέ (4/10): Δεν πήρε καλές αποφάσεις στο ματς. Σε κάποια στιγμή, ήρθε προς τον άξονα και έγινε απειλητικός.
Κάρολ Σφιντέρσκι (7/10): Ο Σφιντέρσκι σπατάλησε μια σημαντική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ευστόχησε στο πέναλτι που έκρινε την αναμέτρηση.
Έρικ Πάλμερ Μπράουν (8/10): Εκπληκτικός ο Αμερικανός στόπερ που πήρε τη θέση του Γέντβαϊ και έβγαλε κρίσιμες άμυνες.
Φώτης Ιωαννίδης-Μανώλης Σιώπης (6/10): Πέρασαν στο γήπεδο, έδωσαν ενέργεια στην ομάδα και κέρδισαν σημαντικές μάχες.
Τάσος Μπακασέτας-Δημήτρης Λημνιός (-): Δεν μπορούν να κριθούν.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Νέα ομάδα-έκπληξη για Βαγιαννίδη, δίνει 9-10 εκατ. ευρώ
- Παναθηναϊκός: Δύο ονόματα για την επίθεση αν πουληθεί ο Ιωαννίδης
- «Και ο Παναθηναϊκός στην pole position για Σορτς - Οι άλλες ομάδες»
- Διπλό... άκυρο από Ουναχί σε ομάδες που πληρώνουν τη Μαρσέιγ!
- Σημαντική... λεπτομέρεια: Γιατί ο Παναθηναϊκός θέλει να πουλήσει τον Ιωαννίδη