Διπλό μήνυμα Βιτόρια: Ποιοι «κόπηκαν» από την αποστολή του Παναθηναϊκού
Με ξεκάθαρες αποφάσεις ο Παναθηναϊκός οδεύει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Τάσος Μπακασέτας επιστρέφει στο προσκήνιο, συμπεριλαμβανόμενος στην προεπιλογή του Τριφυλλιού για την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής (5/5, 20:00), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.
Αντίθετα, εκτός πλάνων του Βιτόρια βρίσκονται οι Μαξ και Μαντσίνι, οι οποίοι δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, σε μια κίνηση που ερμηνεύεται ως σαφές μήνυμα προς τους δύο ποδοσφαιριστές. Δεν είναι μόνοι, όμως, καθώς οι Κώτσιρας, Νίκας, Φικάι και Σένκεφελντ παραμένουν επίσης εκτός λόγω τραυματισμών.
Ο Παναθηναϊκός, με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, επιδιώκει να μειώσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για συμμετοχή στα προκριματικά του επόμενου Champions League.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Άρης Γάτας: «Ξεκινούν οι μεταγραφές και οι αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Παναθηναϊκός: Χειρουργείο για Κάτρη, πόσο θα μείνει εκτός
- Αταμάν: «Έκλεισα όλα τα τηλέφωνά μου μετά την πρόκριση στο Final Four»
- «Ο Παναθηναϊκός περιμένει την πώληση του Ιωαννίδη στη Λάτσιο»
- «Έκπληξη» από το Μαρόκο: «Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού για Ουναχί»