Δημοσκόπηση G.P.O.: Το φαβορί για τον πάγκο του Παναθηναϊκού Aktor
Η δημοσκόπηση της G.P.O. για λογαριασμό του Athletiko κατέγραψε τις προτιμήσεις του κόσμου για πιθανό διάδοχο του Εργκίν Αταμάν.
Το θέμα της επόμενης μέρας στον πάγκο του Παναθηναϊκού AKTOR μπήκε στο επίκεντρο της δημοσκόπησης της G.P.O. για λογαριασμό του Athletiko.
Η έρευνα ασχολήθηκε με το ενδεχόμενο αλλαγής προπονητή το καλοκαίρι, σε περίπτωση που ο Εργκίν Αταμάν αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των «πράσινων».
Με βάση τα αποτελέσματα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του κόσμου για πιθανός αντικαταστάτης του Τούρκου προπονητή.
Ο Σέρβος τεχνικός συγκεντρώνει ποσοστό 29,2%, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική σύνδεση που έχει με τον οργανισμό και τον κόσμο του Παναθηναϊκού AKTOR.
Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με 26%, σε μια επιλογή που επίσης έχει έντονο «πράσινο» παρελθόν και μεγάλη αναγνωρισιμότητα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Τρίτος στις προτιμήσεις βρίσκεται ο Δημήτρης Ιτούδης με 15,5%, ενώ πιο πίσω ακολουθούν ο Τσάβι Πασκουάλ με 7,3% και ο Πέδρο Μαρτίνεθ με 6,8%.
Η επιλογή «άλλος προπονητής» συγκεντρώνει 3,2%, ενώ το ποσοστό των αναποφάσιστων φτάνει στο 12%, δείχνοντας πως ένα μέρος του κόσμου δεν έχει καταλήξει σε συγκεκριμένη επιλογή.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βοτανικός: Τα πρώτα υποστυλώματα για το στέγαστρο - Πότε θα «κουμπώσει»
- Παναθηναϊκός: Το ποσό-ταβάνι για Φαν Ντρόγκελεν και το plan B
- «Στόχος του Καμπάτσο νέο συμβόλαιο στη Ρεάλ - Ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός»
- «Εξελίξεις με Μπακασέτα, η ομάδα που ενδιαφέρεται»
- Παναθηναϊκός: «Στη λίστα του Νίστρουπ ο Χένρικ Χάλκενερ»