Μίλτος Πασχαλίδης: «Θα ήταν ωραίο να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό, αλλά...» (vid)
Ο Μίλτος Πασχαλίδης έκανε «παρέμβαση» στη συνέντευξη του Νίκου Παππά και αναφέρθηκε – μεταξύ άλλων – στο κυριακάτικο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena.
Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:
«Χθες δεν ήταν καλή βραδιά για τους Παναθηναϊκούς (σ.σ με αφορμή το μπάσκετ). Ο Παππάς έρχεται στις συναυλίες μου, τον αγαπούσα σαν παίκτη.
Είμαι ένας μυστήριος τύπος που αγαπώ το μπάσκετ. Μερικά παιδιά είναι μέσα στην καρδιά μου. Έπαιξε και ένα φεγγάρι στην ΑΕΚ κι αυτό, τον έκανε πιο συμπαθητικό ακόμα.
Θα θέλαμε να είμαστε φίλοι, αλλά είμαστε καλοί γνωστοί. Έχουμε μια αμοιβαία συμπάθεια και αγάπη.
Ωραίο θα ήταν να νικάγαμε τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena, αλλά δεν βλέπω πώς. Παίζουμε χωρίς επιθετικούς, ένας τρέχει σαν το κατσίκι εκεί μπροστά.
Αν νικήσει αύριο ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης», θα πάρει εκείνος τη 2η θέση.
Αλμέιδα, δόξα και τιμή για το νταμπλ. Αν δεν ξεκαθαρίσει το μυαλό του, να πάει στην ευχή της Παναγίας»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Walla: Συμβόλαιο 5 εκατ. για το μεγάλο «μπαμ» o Παναθηναϊκός - Ποιοι προτάθηκαν
- Παναθηναϊκός: Η σημαντική οικονομική ανάσα με Σιώπη
- Παναθηναϊκός: Αποκαλύφθηκε η ομάδα της Τουρκίας που κλείνει ο Σιώπης
- Παναθηναϊκός: Ποιοι αποχωρούν μετά τους Γεντβάι και Σιώπη
- Το μήνυμα της Τρέισι Λεσόρ από τη Μύκονο: «Συντρίψτε τους κόκκινους»