Σπόρτινγκ σε Βαγιαννίδη: «5ετές συμβόλαιο και ρήτρα 80 εκατ. ευρώ»
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας συνεχίζει να έχει τον Γιώργο Βαγιαννίδη στο επίκεντρο των μεταγραφικών της σχεδίων και, σύμφωνα με την εφημερίδα «A Bola», έχει ήδη προχωρήσει σε επαφές με τον ίδιο και την οικογένειά του, που εκπροσωπεί τα συμφέροντά του.
Οι Πορτογάλοι έχουν παρουσιάσει στον διεθνή δεξιό μπακ την πρότασή τους, η οποία περιλαμβάνει πολυετές συμβόλαιο και ρήτρα αποδέσμευσης που αγγίζει τα 80 εκατομμύρια ευρώ.
Η πρόθεση της Σπόρτινγκ είναι να κινηθεί αποφασιστικά για την απόκτησή του, έχοντας ήδη εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον της στον Παναθηναϊκό, παρότι οι πρώτες προτάσεις τους δεν έγιναν αποδεκτές. Ωστόσο, εκτιμούν πως η συμφωνία είναι εφικτή και το πιθανότερο είναι ότι θα ολοκληρωθεί σε ποσό κοντά στα 10 με 11 εκατ. ευρώ.
Η τελική τους πρόταση αναμένεται να κατατεθεί μετά την ολοκλήρωση της μάχης του τίτλου στην Primeira Liga, όπου η Σπόρτινγκ ανταγωνίζεται την Μπενφίκα. Ένα από τα βασικά «όπλα» των Λισαβονέζων για να πείσουν τον Βαγιαννίδη είναι η δεδομένη συμμετοχή τους στους ομίλους του Champions League της επόμενης σεζόν.
Έτσι, η υπόθεση του Έλληνα άσου δεν έχει ακόμη κλείσει και όλα δείχνουν πως ο Μάιος θα φέρει εξελίξεις.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ελεύθερος ο Χέιζ-Ντέιβις: Ποια ομάδα μπήκε σφήνα σε Παναθηναϊκό και Χάποελ
- Θρήνος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ - Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός-Ολυαμπικός: Πιθανή μεταγραφική «μονομαχία» το καλοκαίρι
- Παναθηναϊκός: Η ατάκα Μπενίτεθ που «δείχνει» ριζικές αλλαγές
- Παναθηναϊκός: «Νέος» αλγόριθμος για τετράδα, εξάδα και δεκάδα