Μίχος: «Δε θα έδινα πολλές περίπτωσεις να μείνει ο Βιτόρια - Μένει ο Παπαδημητρίου»
Τη δική του άποψη για την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό κάτεθεσε ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Μίχος.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «11 αυτοί, 11 εμείς»:
Ο ιδιοκτήτης αποφασίζει αν είναι δίκαιο ή όχι. Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν διάφοροι πόλοι. Εξαρτάται ποιος πόλος τα διαρρέει. Εγώ θεωρώ ότι κάποιοι έχουν κάνει προεργασία με κάποιους προπονητές και παίκτες που μένουν ελεύθεροι.
Δε θα έδινα πολλές περίπτωσεις να μείνει ο Βιτόρια ακόμα και αν βγει 2ος αν και το σωστό θα είναι να αποφασιστεί αυτό ανεξάρτητα από τη θέση.
Επίσης σημαντικό θα είναι τι αλλαγές θα γίνουν γιατί ο Παπαδημητρίου αναμένεται να μένει με τον Φύσσα να έχει περισσότερο ρόλο στις Ακαδημίες και δε θα είναι πάνω από τον Παπαδημητρίου με τον Φύσσα να έχει κάνει και μία ακόμα μεταγραφή στις ακαδημίες.
Από εκεί και πέρα οι υπεραξίες πέφτουν με τον Ιωαννίδη να μην αξίζει όσα λεφτά δόθηκαν πέρυσι με τις υπεραξίες να επηρεάζονται. Ο Παναθηναϊκός πλέον δεν μπορεί να πιάσει πλέον τα 30 εκατ όπως πέρυσι με τους πράσινους πέρυσι να μην τον έδωσε λόγω Αλαφούζου.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αποκάλυψη Αταμάν για Λεσόρ: «Θα πάρει λεπτά με Φενέρ, αν κάνει καλή προπόνηση»
- Παναθηναϊκός: Με το όνομα του Λεσόρ ο πίνακας στην Etihad Arena (vid)
- «Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κλείσει Μπατουμπίνσικα με 1,5 εκατ. ευρώ»
- «Στα ραντάρ Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο Πάλμα»
- Final Four: Τόσο κοστίζει το φοβερό ρούχο του Κέντρικ Ναν!