Παναθηναϊκός: Από βασικοί στον... πάγκο!
Στην αρχή της σεζόν θεωρούνταν βασικοί, όμως πλέον δεν βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα.
Οι αλλαγές που έγιναν με την έλευση του Βιτόρια, σε συνδυασμό με τραυματισμούς και πτώση απόδοσης, άλλαξαν τα δεδομένα για τέσσερις σημαντικούς παίκτες.
Οι τραυματισμοί τούς έβγαλαν εκτός
Ο Γουίλιαν Αράο ήταν βασικός μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, αλλά ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός για έναν μήνα. Όταν επέστρεψε, είχε ήδη χάσει τη θέση του από τον Σιώπη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και έγινε βασικός. Το ίδιο συνέβη και με τον Μπακασέτα, που τραυματίστηκε στα μέσα Φεβρουαρίου και δεν έχει ξαναπαίξει από τότε. Ήταν ο βασικός «δεκάρι» της ομάδας, όμως ο Ουναχί βελτιώθηκε αισθητά όσο έλειπε ο αρχηγός της Εθνικής.
Η φόρμα έκρινε τους άλλους δύο
Ο Τετέ ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν, αλλά στη συνέχεια η απόδοσή του έπεσε. Παρότι είχε κάποιες καλές στιγμές, στα σημαντικά ματς δεν βοήθησε. Ο Πελίστρι πήρε τη θέση του και ο Βραζιλιάνος είναι πλέον εκτός πλάνων.
Τέλος, ο Ιωαννίδης, μετά την περσινή του σεζόν, δεν υπολόγιζε πως θα χάσει τη θέση του. Όμως ο Σφιντέρσκι άρπαξε την ευκαιρία και έχει πλέον τον πρώτο λόγο στην κορυφή της επίθεσης.
Με πληροφορίες από την εφημερίδα Livesport
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»