Έβαλε τα κλάματα ο Γεωργούντζος μετά την ήττα της Καλαμάτας και τη χαμένη ευκαιρία για άνοδο
Η Καλαμάτα δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο της απέναντι στην Κηφισιά, καθώς στο 90+2′ της αναμέτρησης είδε τον Παύλο Παντελίδη να σημειώνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.
Σ’ έναν αγώνα γεμάτο ένταση και πάθος, η Κηφισιά ήταν αυτή που αναδείχθηκε νικήτρια χάρη σε γκολ του Παύλου Παντελίδη στο 90+2′ της αναμέτρησης, προκαλώντας μεγάλη θλίψη στη μεριά της Καλαμάτας.
Πλέον η Κηφισιά του Σεμπάστιαν Λέτο είναι με το 1,5 πόδι στη Stoiximan Super League κι όλα θα εξαρτηθούν από τα δικά της πόδια χωρίς να περιμένει «δώρα» αντιπάλων.
Μάλιστα το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έφερε μεγάλη στενοχώρια στις τάξεις των φίλων της Καλαμάτας με κεντρικό πρόσωπο τον Σωτήρη Γεωργούντζο, ο οποίος λίγο μετά το γκολ της Κηφισιάς έβαλε τα κλάματα λόγω της ιστορικής ευκαιρίας που φαίνεται ότι χάνεται για τη «Μαύρη Θύελλα».
Δείτε το βίντεο:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ουρμπόνας: «Αυτά σκέφτεται ο Γκριγκόνις για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό»
- Μίχος: «Το τεράστιο ποσό-δώρο Αλαφούζου σε Παπαδημητρίου στην απόλυση»
- Παναθηναϊκός: Τελευταίο ματς αξιολόγησης, ο Μπενίτεθ αποφασίζει για «σκούπα»
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Ο πιθανός φορ με ΠΑΟΚ στην Τούμπα
- Ο Γιαννακόπουλος στη Βέροια με ελικόπτερο – Προσγειώθηκε στο γήπεδο Μακροχωρίου (vid)