Δούκας: «Άμεσα ο τρίτος γερανός στον Βοτανικό - Στόχος να μπούμε στα τέλη του 2026»
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, έκανε νέα αναφορά στο έργο της Διπλής Ανάπλασης και την κατασκευή του καινούργιου σταδίου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού.
Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα worldenergynews.gr, στο περιθώριο της συνάντησής του με δημάρχους από 45 ελληνικούς δήμους, στο πλαίσιο της Αθηναϊκής Ενεργειακής Συμμαχίας, ο κ. Δούκας υπογράμμισε πως πολύ σύντομα θα προστεθεί ακόμη ένας γερανός στο εργοτάξιο, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους έξι.
Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι ο στόχος παραμένει ο ίδιος: η ομάδα του Παναθηναϊκού να μετακομίσει στο νέο της γήπεδο μέχρι το τέλος του 2026.
Το συγκεκριμένο απόσπασμα: «Άμεσα θα μπει ο τρίτος γερανός με στόχο να γίνουν 6 και να μπούμε στα τέλη του 2026».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Πρόσεχε τι ζητάς από τον Άγιο Βασίλη τα Χριστούγεννα..
- «Ο Ναν ήταν στα χέρια του Ολυμπιακού - Πώς στράβωσε η συμφωνία!» (vid)
- Παναθηναϊκός: Κινήσεις τώρα ή… πληρώνει ακριβά μετά
- Παναθηναϊκός: Ελληνική ομάδα-έκπληξη για Γκριγκόνις - Η στάση του παίκτη
- «Ο Λεσόρ σε ένα μήνα θα αρχίσει να μπαίνει στη διαδικασία» (vid)