Παναθηναϊκός: «Όχι» σε πρόταση 50 εκατ. ευρώ των Βαρδινογιάννη-Σόλακ

Ο Γιάννης Αλαφούζος απέρριψε –τουλάχιστον σε αυτό το στάδιο– την πρόταση που κατατέθηκε από την εταιρεία των Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ντράγκαν Σόλακ, η οποία αφορούσε την εξασφάλιση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Παναθηναϊκός: «Όχι» σε πρόταση 50 εκατ. ευρώ των Βαρδινογιάννη-Σόλακ

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών διήρκεσαν περίπου έναν μήνα, με την προσφορά να φτάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, τα 48-50 εκατομμύρια ευρώ συνολικά (δηλαδή περίπου 12 με 12,5 εκατ. ευρώ ανά σεζόν). Παρ’ όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΠΑΕ εμφανίστηκε επιφυλακτικός και δεν έδωσε το «πράσινο φως».

Αν και το οικονομικό πακέτο θεωρείται ιδιαίτερα υψηλό για τα ελληνικά δεδομένα, ο Αλαφούζος φαίνεται να επέλεξε να μη συμφωνήσει – πιθανώς επηρεασμένος και από ζητήματα στρατηγικής ή δημόσιας εικόνας.

Αυτή τη στιγμή, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε απευθείας επαφές με την Cosmote TV για νέο συμβόλαιο, το οποίο ενδέχεται να έχει διάρκεια ενός ή δύο ετών.

Για τη σεζόν που διανύουμε, το «Τριφύλλι» αναμένεται να λάβει περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ από το συνδρομητικό κανάλι, ενώ έχει ήδη εκφράσει την πρόθεσή του να διαπραγματευτεί μία μικρή αναπροσαρμογή προς τα πάνω για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πάντως, η συμφωνία δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, και όλα τα σενάρια παραμένουν στο τραπέζι. Την αποκάλυψη για το θέμα κάνει η σημερινή έκδοση της εφημερίδας Live Sport.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr