Παναθηναϊκός: «Το προφίλ του CEO, οι αρμοδιότητες και όνομα-έκπληξη»
Ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθεί ν’ αλλάξει πράγματα στον Παναθηναϊκό και να παρουσιαστεί ο σύλλογος ανανεωμένος και δυνατός σε κάθε επίπεδο την επόμενη σεζόν.
Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές το φετινό καλοκαίρι, καθώς εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι θα αλλάξει πράγματα και στο διοικητικό του με τον Τάκη Φύσσα να είναι μία απ’ αυτές τις αλλαγές που έχουν γίνει.
Από εκεί και πέρα σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» ο Γιάννης Αλαφούζος ψάχνει κι ένα CEO, ο οποίος δε θα έχει καμία σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, όμως θα ασχολείται αποκλειστικά με το οργανόγραμμα του συλλόγου.
Ουσιαστικά θα έχει παρουσία σε ΕΠΟ και Super League, ενώ θα χειρίζεται και τα οικονομικά του συλλόγου.
Τέλος, ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί, είναι εκείνο του Μηνά Λυσσάνδρου, ο οποίος βρίσκεται στον ΟΦΗ αλλά είναι πιθανό ν’ αποχωρήσει στο τέλος της φετινής σεζόν, ενώ υπάρχουν κι επαφές με ανθρώπους του εξωτερικού και κυρίως από τη Σκανδιναβία.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αυτά ισχύουν με Παναθηναϊκό και Σίλβα, ποιες ομάδες της Euroleague τον «βλέπουν»
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ «τελειώνει» δύο παίκτες μετά την ΑΕΛ!
- Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφές και οι αποφάσεις-«σοκ» που χρειάζονται
- Παναθηναϊκός: Το «κακό» επανήλθε, πώς θα αντιδράσει ο Μπενίτεθ
- Παναθηναϊκός: Οι βαθμοί που έχει χάσει από τη μη πάσα-γκολ του Τετέ!