Ο Φέλιξ Τσβάιερ «σφυρίζει» Παναθηναϊκό μετά το «χειρουργείο» στην Τούμπα!
Μετά από μια από τις χειρότερες διαιτησίες της φετινής Superleague ο Φέλιξ Τσβάιερ θα αναλάβει να διευθύνει το κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ που θα κρίνει εν πολλοίς το «χρυσό» εισιτήριο του Champions League.
«Ντεφορμέ» είναι ο διαιτητής του ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague.
Ο Φέλιξ Τσβάιερ σήκωσε κύμα αντιδράσεων για τη διαιτησία του στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και τώρα επιστρέφει για να σφυρίξει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον «Δικέφαλο του Βορρά».
Στο ντέρμπι των Δικεφάλων ο Γερμανός ρέφερι είχε ευνοήσει την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Σε εκείνο το παιχνίδι το αποτέλεσμα δεν είχε αλλοιωθεί (η Ένωση νίκησε 2-1), αλλά κάποιες αποφάσεις εξόργισαν τους «κιτρινόμαυρους», όπως η μη αποβολή των Βιετέσκα και Ότο, ο μη καταλογισμός πέναλτι στον Πιερό και η επικύρωση του τέρματος του Μπάμπα.
Τη φετινή αγωνιστική περίοδο συναντά για δεύτερη φορά τον Παναθηναϊκό. Είχε διευθύνει και την ισοπαλία 1-1 με τον Άρη στο ΟΑΚΑ – επί ημερών Ντιέγκο Αλόνσο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Οι απολαβές της Γκρέμιο στον Τετέ - 1,5 + 4 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό
- Βιγιαφάνιες: «Δεν έχω καταλάβει - Άδικη η αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό!»
- Παναθηναϊκός: Οικονομική «ζημιά» για την ομάδα του Λημνιού
- Παπαθεοδώρου: Η απάντηση στις φήμες για Χέις-Ντέιβις και Παναθηναϊκό (vid)
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το πραγματικό «all in» του Ιανουαρίου