Νέα πρόκληση! Φιλάκια Μπιανκόν στον Ιωαννίδη την στιγμή της αποβολής (vid)
Μετά τον Ροντινέι, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού προκάλεσε προκάλεσε τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη.
Στο ντέρμπι όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-2 του Παναθηναϊκού, ο Ιωαννίδης αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις.
Ωστόσο, το γεγονός που τράβηξε τα βλέμματα ήταν η χειρονομία του Τζούλιαν Μπιανκόν τη στιγμή που ο επιθετικός του Παναθηναϊκού αποχωρούσε από το γήπεδο.
Ο Γάλλος αμυντικός, με μια χαρακτηριστική κίνηση, έστειλε ειρωνικά… φιλάκια στον Ιωαννίδη, λίγο πριν εκείνος κατευθυνθεί προς τα αποδυτήρια, έχοντας αντικρίσει την κόκκινη κάρτα.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΥπενθυμίζεται ότι Ο Ροντινέι πανηγύρισε το 4-2 μπροστά στον αρχηγό του Παναθηναϊκού.
Δείτε παρακάτω:
Φιλάκια από τον
ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ 😘😘😘#OlympiacosFC #OLYPAO pic.twitter.com/J3kn93NTFz— Redball🔴 (@VRagnarok7) March 30, 2025
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα τρία σενάρια χωρίς Ουναΐ - Η έκπληξη και η αλλαγή διάταξης
- «Χρυσάφι από την ονοματοδοσία του Βοτανικού ο Παναθηναϊκός - Διπλάσιο ποσό»
- Παναθηναϊκός: Πότε θα «χτυπήσει» για σέντερ – Τι περιμένει ο Ομπράντοβιτς
- Παναθηναϊκός: Ο Τσιριβέγια αλλάζει θέση στον Κάνγκουα
- Πέταξε με απουσίες για Καϊράτ ο Παναθηναϊκός – Δείτε φωτογραφίες