Ο Ροντινέι πανηγύρισε μπροστά στον Ιωαννίδη το 4-2 (vid)
Στο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, μια φάση ξεχώρισε για την ένταση που προκάλεσε.
Όταν ο Φώτης Ιωαννίδης ευστόχησε στο πέναλτι, μειώνοντας το σκορ σε 3-2, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έσπευσαν να πάρουν γρήγορα τη μπάλα, θέλοντας να συνεχίσουν την πίεση για την ισοφάριση.
Αυτό όμως δεν άρεσε στους γηπεδούχους, που προσπάθησαν να καθυστερήσουν τη διαδικασία. Οι τόνοι ανέβηκαν, οι παίκτες αντάλλαξαν έντονες κουβέντες και λίγο έλειψε να υπάρξει μεγαλύτερη ένταση. Τελικά, ο διαιτητής ηρέμησε τα πνεύματα, τιμωρώντας τους αρχηγούς με κίτρινες κάρτες.
Ο Ροντινέι, όταν λίγο αργότερα έβγαλε την ασίστ για το γκολ του Κωστούλα, που διαμόρφωσε το 4-2, δεν έχασε την ευκαιρία να πανηγυρίσει με τον δικό του τρόπο. Πέρασε μπροστά από τον Ιωαννίδη και σήκωσε τις γροθιές του προς την εξέδρα.
Δείτε το σχετικό βίντεο…
@dimexa17 Rodinei 🔴⚪️#fyp #olympiacos #olypao ♬ πρωτότυπος ήχος – dimexa17
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η αλήθεια για την περίπτωση Μπολομπόι
- Παναθηναϊκός: Η ηγετική προσθήκη και η επόμενη μεταγραφφή στα στόπερ
- «Αυτός παίζει για αντι-Γένσεν στον Παναθηναϊκό»
- Οι αποχωρήσεις που αλλάζουν τον Παναθηναϊκό: Ποιοι έφυγαν και ποιοι είναι εκτός πλάνων
- Παναθηναϊκός: Τα επόμενα κομμάτια στο πλάνο του Ομπράντοβιτς