Φύσσας: «Επηρέασε τον Παναθηναϊκό ο τρόπος που δέχτηκε το πρώτο γκολ» (vid)
Ο Τάκης Φύσσας σχολίασε την ήττα του Παναθηναϊκού στο Φάληρο με 4-2 σκορ από τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Μόνο Μπάλα» ο στρατηγικός σύμβουλος σχεδιασμού και ambassador της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Κάθε λάθος σε ντέρμπι είναι καθοριστικό, επηρεάζει την εξέλιξη του παιχνιδιού.
Ο τρόπος που δέχεται το πρώτο γκολ ο Παναθηναϊκός, επηρεάζει πολύ τους ποδοσφαιριστές. Σε αυτά τα ντέρμπι πρέπει να μπαίνεις μέσα με μεγάλη αυτοσυγκέντρωση.
Δεν θεωρώ, ότι ο Παναθηναϊκός υστέρησε σε απόδοση στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου από τον αντίπαλό του. Αυτή η ομάδα έχει δείξει, ότι είναι ομάδα… αντίδρασης.
Δυστυχώς, κάθε λεπτό μετράει και αυτό δεν το αντιλαμβάνεται ο φετινός Παναθηναϊκός. Το λέω με λύπη, είναι σημαντικό να αντιδράς, αλλά δεν υπήρξες ποτέ κυρίαρχος για να κερδίσεις το παιχνίδι.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΟ διαιτητής είναι… κακός διαιτητής. Πώς γίνεται να μη δεις την κόκκινη κάρτα! Είναι ξεκάθαρη κόκκινη κάρτα στο 3ο λεπτό»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτυπάει» παντού ο Παναθηναϊκός: Μετά τον Φαλ, πιθανή νέα μεταγραφή εντός της εβδομάδας
- Μεγάλη πρόταση του ΠΑΟΚ σε Τολιόπουλο - Πώς «απαντά» ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα του Ομπράντοβιτς στον Φαλ
- Παναθηναϊκός: Η εικόνα για Χεζόνια, Μίσιτς και Μπογκντάνοβιτς
- Παναθηναϊκός: Μπόνγκα, Λάιλς και το οικονομικό πακέτο