Φύσσας: «Επηρέασε τον Παναθηναϊκό ο τρόπος που δέχτηκε το πρώτο γκολ» (vid)
Ο Τάκης Φύσσας σχολίασε την ήττα του Παναθηναϊκού στο Φάληρο με 4-2 σκορ από τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Μόνο Μπάλα» ο στρατηγικός σύμβουλος σχεδιασμού και ambassador της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Κάθε λάθος σε ντέρμπι είναι καθοριστικό, επηρεάζει την εξέλιξη του παιχνιδιού.
Ο τρόπος που δέχεται το πρώτο γκολ ο Παναθηναϊκός, επηρεάζει πολύ τους ποδοσφαιριστές. Σε αυτά τα ντέρμπι πρέπει να μπαίνεις μέσα με μεγάλη αυτοσυγκέντρωση.
Δεν θεωρώ, ότι ο Παναθηναϊκός υστέρησε σε απόδοση στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου από τον αντίπαλό του. Αυτή η ομάδα έχει δείξει, ότι είναι ομάδα… αντίδρασης.
Δυστυχώς, κάθε λεπτό μετράει και αυτό δεν το αντιλαμβάνεται ο φετινός Παναθηναϊκός. Το λέω με λύπη, είναι σημαντικό να αντιδράς, αλλά δεν υπήρξες ποτέ κυρίαρχος για να κερδίσεις το παιχνίδι.
Ο διαιτητής είναι… κακός διαιτητής. Πώς γίνεται να μη δεις την κόκκινη κάρτα! Είναι ξεκάθαρη κόκκινη κάρτα στο 3ο λεπτό»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Πρόσεχε τι ζητάς από τον Άγιο Βασίλη τα Χριστούγεννα..
- «Ο Ναν ήταν στα χέρια του Ολυμπιακού - Πώς στράβωσε η συμφωνία!» (vid)
- Παναθηναϊκός: Κινήσεις τώρα ή… πληρώνει ακριβά μετά
- Παναθηναϊκός: Ελληνική ομάδα-έκπληξη για Γκριγκόνις - Η στάση του παίκτη
- «Ο Λεσόρ σε ένα μήνα θα αρχίσει να μπαίνει στη διαδικασία» (vid)