Παναθηναϊκός: Διάταξη... φουλ επίθεση και Τετέ σε ρόλο έκπληξη
Ο Ρουί Βιτόρια έχει μπει σε σκέψεις ενόψει playoffs για το σύστημα που αναμένεται να χρησιμοποιήσει στη σύνθεσή του.

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της περασμένης Πέμπτης αντιμετώπισε στη Φλωρεντία τη Φιορεντίνα χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League με το ευρωπαϊκό του ταξίδι να τελειώνει για φέτος.
Ωστόσο ο Ρουί Βιτόρια μπορεί να πάρει και θετικά πράγματα από το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς είδε ότι το σύστημα με τους δύο επιθετικούς δουλεύει εξαιρετικά με τους πράσινους να είχαν πολύ καλή εικόνα όσο χρησιμοποιήθηκε το 3-4-1-2.
Επιπλέον αξίζει να σημειώσουμε ότι διάταξη με δύο σέντερ φορ έχουμε δει ξανά στον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όπου οι πράσινοι έχαναν 2-0 στο ημίχρονο και τελικά κατάφεραν μόλις έπαιξαν μαζί οι Ιωαννίδης-Σφιντέρσκι να το γυρίσουν σε 3-2 και να πάρουν μια σπουδαία νίκη.
Τέλος, με την έως τώρα εικόνα που έχει από το συγκεκριμένο σύστημα ο Ρουί Βιτόρια είναι δεδομένο πως έχει μπει σε σκέψεις, ώστε να το χρησιμοποιήσει ακόμα περισσότερο στα επερχόμενα playoffs, όπου ο στόχος του Τριφυλλιού είναι η δεύτερη θέση.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παπαθεοδώρου: «Αν η Ευρωλίγκα θέλει, καλύτερα να "αποκλείσει" τον Παναθηναϊκό στην Πόλη, γιατί...»
- Ραπτόπουλος: «Ο Βλαχοδήμος υπέγραψε στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Έρχεται «καταιγίδα»; Γιαννακόπουλος: «Τώρα χαμηλώστε τα φώτα...»
- «Αυτή είναι η αλήθεια για Παναθηναϊκό και Σορτς»
- Παπαδημητρίου: «Σε επαφή με μεγάλο προπονητικό όνομα ο Παναθηναϊκός»