Το μυαλό του Παναθηναϊκού και στο Γκιμαράες – Μπέτις…
Το Τριφύλλι δοκιμάζεται στη Τοσκάνη για μια σπουδαία πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του την κρίσιμη ρεβάνς κόντρα στη Φιορεντίνα, στην οποία έχει το πάνω χέρι λόγω του 3-2 του πρώτου αγώνα και καλείται να ολοκληρώσει την σπουδαία πρόκριση.
Αν, λοιπόν, οι «Πράσινοι» προκριθούν θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με μία εκ των Λουγκάνο ή Τσέλιε, ομάδες που είναι στα μέτρα της ομάδας του Ρουί Βιτόρια.
Εφόσον προκριθεί εκ νέου και πραγματοποιηθεί το όνειρο ενός ακόμα ευρωπαϊκού ημιτελικού, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Μπέτις – Βιτόρια Γκιμαράες με τον νικητή Γιαγκελόνια – Σερκλ Μπριζ.
Οι Ισπανοί ήρθαν ισόπαλοι 2-2 κόντρα στους Πορτογάλους, ενώ η Γιαγκελόνια με το 3-0 του πρώτου αγώνα είναι με το ενάμιση πόδι στους «8» του UEFA Conference League.
Άρα, μια πρόκριση στην Φλωρεντία θα ανοίξει για τα… καλά το δρόμο του Τριφυλλιού για την ευρωπαϊκή καταξίωση.
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google NewsΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Η αντίδραση για Λεσόρ και όσα ανέφερε για το νέο συμβόλαιο
- Μακάμπι-Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Όσμαν - Τι γίνεται με Παπαπέτρου, Γιούρτσεβεν
- Παναθηναϊκός: Η σίγουρη απουσία με Ολυμπιακό - Ποιοι επιστρέφουν
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αυτούς ψάχνει το καλοκαίρι
- Παναθηναϊκός: Οι τελευταίες εξελίξεις στα δύο «άκρα»