«Άθλιο παιχνίδι από τον Ιωαννίδη - Όλα τα νούμερα ήταν... μηδέν» (vid)

Στην εμφάνιση του Φώτη Ιωαννίδη στάθηκε ο Τσάρλι κατά την ανάλυση του παιχνιδιού Ατρόμητος-Παναθηναϊκός.

«Άθλιο παιχνίδι από τον Ιωαννίδη - Όλα τα νούμερα ήταν... μηδέν» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Ο Πιερό και ο Ιωαννίδης έκαναν άθλιο παιχνίδι με Άρη και Ατρόμητο.

Ο Ιωαννίδης είχε μια επαφή στην αντίπαλη περιοχή, 0/3 ντρίμπλες, 1 key pass, δεν εκτέλεσε και όλα τα νούμερα ήταν μηδέν.

Μηδέν κοψίματα, μηδέν ανακτήσεις κατοχές. Τον θυμόμασταν για τη συμμετοχή του. Υπάρχουν και στιγμές που δεν έχει… παίκτη.

Οι μεσοεπιθετικοί του Παναθηναϊκού στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου δεν παίρνουν τις σωστές αποφάσεις.

Υπάρχουν δύο χαρακτηριστικές φάσεις, μία του Ουναχί και μία του Τετέ. Αυτό είναι μια πραγματικότητα»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr