Παναθηναϊκός: «Γλέντι» από τα ιταλικά ΜΜΕ στη Φιορεντίνα
Από απογοήτευση σε… απογοήτευση οι Τοσκανοί: Έφυγαν από την Αθήνα με ηχηρή ήττα και τα ιταλικά ΜΜΕ τους περιέλαβαν για τα… καλά.
Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στο ΟΑΚΑ και επικράτησε της Φιορεντίνα με 3-2 παίρνοντας μια σπουδαία νίκη και παράλληλα ένα σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο «Αρτέμιο Φράνκι».
Ο ιταλικός τύπος, πάντως, προχώρησε σε αυστηρή… «κριτική» για την ομάδα του Ραφαέλε Παλαντίνο, η οποία αν και φαβορί δεν μπόρεσε να κατακεραυνώσει το πάθος των «Πρασίνων».
Πιο συγκεκριμένα, η Gazzetta dello Sport χρησιμοποίησε την έκφραση ”pianto Greco”, που μπορεί να μεταφραστεί ως… «ελληνική κλάψα», για να χαρακτηρίσει την εμφάνισή της αναφέροντας πως ο δρόμος για τα προημιτελικά έγινε ανηφορικός.
Ενώ και τα υπόλοιπα media της χώρας κινήθηκαν αναλόγως:
Corriere della Sera: «Η Φιορεντίνα επέστρεψε, αλλά δεν ήταν αρκετό»
Corriere dello Sport: «Μπελτράν και Φατζόλι δεν έφταναν».
La Repubblica: «Η Φιορεντίνα εξαφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο»
Football Italia: «Η Φιορεντίνα λύγισε ξανά στην Αθήνα».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ξέσπασμα για τις διαιτησίες από Λαμπαδαρίου - Η ανάλυση του ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2
- Σπάθας: «Δεν δόθηκαν δύο κόκκινες υπέρ του Παναθηναϊκού και μία στη Λάρισα» (vid)
- Κουτσιαύτης: Η φάση που λίγοι παρατήρησαν - Υποψία κόκκινης στο ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2
- Απάντησε στις καταγγελίες του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός!
- Ο Παναθηναϊκός εκπέμπει... SOS - Η βαθμολογία της Super League