Προειδοποίησε ο Μπρινιόλι: «Θα είναι πεινασμένος ο Ιωαννίδης με τη Φιορεντίνα»
Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έκανε το δικό του σχόλιο για τον Παναθηναϊκό στο ιταλικό Sky Sports, περιέγραψε την ομάδα του Τριφυλλιού και ξεχώρισε τον Φώτη Ιωαννίδη.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
Για το πως αισθάνεται στην Ελλάδα:
«Είμαι χαρούμενος εδώ στην Ελλάδα, είναι μια επιλογή που θα έκανα χίλιες φορές. Η Αθήνα είναι όμορφη, είναι ωραία να ζεις εδώ, και σε αθλητικό επίπεδο μου έχει δώσει πολλά.
Ήρθα από την Έμπολι και μπόρεσα να παίξω σε ευρωπαϊκά κύπελλα, πρώτα με τον Παναθηναϊκό και τώρα με την ΑΕΚ, με την οποία παλεύουμε για τον τίτλο και για να πάμε στο Champions League. Θα έκανα την επιλογή αυτή ξανά και ξανά»
Πιστεύεις ότι θα επιστρέψεις ποτέ στην Ιταλία;
«Η Ιταλία είναι το σπίτι μου και η ιδέα είναι να τελειώσω την καριέρα μου εκεί, μια μέρα. Αλλά τώρα είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, το μέλλον είναι πάντα δυσανάγνωστο, αλλά μια μέρα θα ήθελα να επιστρέψω στη βάση μου»
Για τον Παναθηναϊκό και τον παίκτη που πρέπει να προσέξουν οι Ιταλοί:
«Η ομάδα είναι οργανωμένη, η ατμόσφαιρα είναι σημαντική: ο αγώνας θα είναι 100% δύσκολος, αλλά νομίζω ότι η Φιορεντίνα μπορεί να παίξει επί ίσοις όροις. Και εδώ και στη ρεβάνς. Αυτός που όλοι θεωρούν επικίνδυνος είναι σίγουρα ο Φώτης Ιωαννίδης, για όλα αυτά που κάνει»
Για τις συμβουλές που θα έδινε σε Ντε Χέα και Τερατσιάνο για τον Ιωαννίδη:
«Δεν τις χρειάζονται, αλλά είναι κάποιος που κρατά την μπάλα, σωματικά δυνατός και με προσωπικότητα. Ίσως απόψε να μην παίξει, αλλά στα χρόνια που μοιραζόμασταν το γήπεδο βελτιώθηκε πάρα πολύ. Θα είναι πεινασμένος»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ