Παναθηναϊκός-Φιορεντίνα: Αδειάζει η κλεψύδρα για τρεις...
Το Τριφύλλι επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-0 στο ΟΑΚΑ και πήρε την απαραίτητη ένεση ψυχολογίας, μετά το σοκ στη Λαμία, για να τα δώσει όλα κόντρα στους Τοσκανούς.
Από εκεί και πέρα, οι «Πράσινοι» προετοιμάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη μάχη κόντρα στη Φιορεντίνα, την προσεχή Πέμπτη (06/03, 19:45) στο ΟΑΚΑ, για τους 16 του UEFA Conference League.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στους Βαγιαννίδη, Γέντβαι και Πελίστρι παρακολουθώντας με προσοχή την κατάστασή τους, αξιολογώντας το αν μπορούν να προλάβουν την πρώτη μάχη κόντρα στους Ιταλούς.
Υπάρχει, λοιπόν, δεδομένη αγωνία στο «πράσινο» στρατόπεδο για το αν θα βρίσκονται στο πλάνο του Ρουί Βιτόρια, καθώς και οι τρεις είναι παίκτες που με τη συνεισφορά τους μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Παναθηναϊκός Euroleague: Ο επόμενος αντίπαλος - Κανάλι, ώρα και έδρα
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»