Τρομακτική η εικόνα σου. Ούτε καν απογοητευτική!

Για να μην το κουράζουμε: Η εικόνα σου είναι τρομακτική. Ούτε καν απογοητευτική!

Η επόμενη μέρα: Η πρώτη αντίδραση στην προπόνηση - Ομιλίες αρχηγών και Βιτόρια

Ο Παναθηναϊκός με κάμποσα καλά ματσάκια πέτυχε τον έναν στόχο της σεζόν (είσοδος σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και προκρίσεις ώστε το κλαμπ να παίξει άνοιξη Ευρώπη μετά από αναρίθμητα έτη), αλλά με άθλια εικόνα στη Σούπερ Λίγκα έχει προ πολλού χάσει την επαφή με την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα που αποτελεί αυτοσκοπό.

Κερασάκι ο αποκλεισμός στο Κύπελλο! Είναι υποχρεωμένο το κλαμπ να καλύψει το μεγάλο κενό που υπάρχει στην μεσαία γραμμή του, να βρει λύση στην άθλια σεζόν και τα παραπανίσια κιλά του Ιωαννίδη.

Να προβληματιστεί που νο1 στόπερ σου θεωρείται ο Ίνγκανσον που δεν στρίβει, στο ότι έχεις ιατρικό τιμ που παραλαμβάνει παίκτες με διαστρέμματα και τους εμφανίζει έτοιμους μετά από…τρίμηνο, για να μην αναφέρουμε τα υπόλοιπα στελέχη που κυκλοφορούν ολημερίς στο Κορωπί κι είναι συνυφασμένα με την κακομοιριά, παρόλα αυτά από τις θέσεις τους δεν κουνιούνται μήτε με σεισμό πολλών Ρίχτερ.

Ο Ρουί Βιτόρια με όλες τις συνθήκες εναντίον του καλείται να κάνει μόνο νίκες ως τη λήξη της regular και να δει πως θα το παλέψει στα πλέι-οφ.

Το ανασταλτικό χάλι του Παναθηναϊκού απέναντι στην Λαμία ήταν πρωτίστως θέμα νοοτροπίας, έλλειψης συγκέντρωσης και υποτίμησης του αντιπάλου, δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις πως θα…ξυπνήσουν κάθε φορά οι παίκτες, κάτι που για ομάδα πρωταθλητισμού είναι ανυπόφορο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr