«Αυτό είναι το ποσό που ζήτησε ο Φουρτάδο για να μείνει στον Παναθηναϊκό»
Ο Φουρτάδο ζήτησε ένα πολύ μικρό ποσό για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό, όμως, οι άνθρωποι του συλλόγου έκριναν πως δεν αξίζει αυτά τα χρήματα.
Ο Παναθηναϊκός Β’ διαλύθηκε την περσινή χρονιά μετά από μια απογοητευτική σεζόν στη Superleague 2.
Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε επενδύσει 4 εκατ. ευρώ στη δεύτερη ομάδα του Τριφυλλιού, όμως, το πρότζεκτ αυτό εξελίχθηκε σε «αποτυχία».
Κατά την εκκαθάριση του ρόστερ ο Φουρτάδο «πλήρωσε» κι αυτός το μάρμαρο και αποχώρησε από το «Γ. Καλαφάτης».
Ο ποδοσφαιριστής που έκανε τη διαφορά στο πρόσφατο παιχνίδι του Τριφυλλιού στη Λαμία είχε ζητήσει 80.000 ευρώ συμβόλαιο. Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή είχε μια συζήτηση με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αλλά οι απαιτήσεις του φάνηκε υπερβολικές.
Κάπως έτσι, λοιπόν, ο Φουρτάδο έφυγε αθόρυβα από τους «πράσινους» και συνέχισε την καριέρα του στην ομάδα της Λαμίας.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βίντεο: Τρομερή στιγμή με Αταμάν-Γιαννακόπουλο μετά τη λήξη στη Βαλένθια
- Παναθηναϊκός: Πότε είναι το Game 2 με Βαλένθια, η ώρα και η μέρα
- Αταμάν: «Έτσι κερδίσαμε τη Βαλένθια» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Η αντίδραση του Γιαννακόπουλου στην τελευταία επίθεση της Βαλένθια (pic)
- Μαρτίνεθ: «Ήττα στις λεπτομέρειες - Αν πηγαίναμε στην παράταση...»