Ντέμης: «Υπάρχει φόβος στον Παναθηναϊκό για ό,τι είχε συμβεί πριν» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης έδωσε τη δική του οπτική γωνία για την εντός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Βόλο (2-1).

Ντέμης: «Υπάρχει φόβος στον Παναθηναϊκό για ό,τι είχε συμβεί πριν» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Monday FC»:

«Ο Παναθηναϊκός αγχώθηκε. Αν δεν έκανε ένα καταπληκτικό τάκλιν ο Κώτσιρας, θα γινόταν το 2-2… Ψυχολογικό είναι το θέμα. Δε νιώθεις σιγουριά. Υπάρχει φόβος κι αυτό για ό,τι έχει συμβεί πριν.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από τον Βόλο και δίκαια κέρδισε. Τρομερός ο Τσέριν, είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες. Ο Σιώπης έκανε πολύ καλό παιχνίδι.

Κρατάω το ότι ο Παναθηναϊκός για ένα ακόμη ματς έχει πολλές τελικές. Μέχρι πριν κάποια ματς δεν έκανε πολλές τελικές. Τώρα έκανε 18, παράγει περισσότερο επιθετικό ποδόσφαιρο.

Μπορούσε να πάρει και πιο εύκολα το παιχνίδι, άσχετα που για λίγο αγχώθηκε μετά το γκολ που δέχθηκε.

Δεν έπρεπε να μείνει τόσο μόνος ο Χουάνπι στο γκολ που πέτυχε αλλά θα συμβεί και αυτό. Ήταν ωραίο όμως το γκολ του»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr