Ίνγκασον για Βίκινγκουρ: «Λυπηρό που δεν παίζουμε στην Ισλανδία»
Ο Ίνγκι Ίνγκασον έκανε ένα σχόλιο σε μέσο της πατρίδας του για το ερχόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στη Βίκινγκουρ στο Ελσίνκι.
Ο διεθνής Ισλανδός κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ίνγκι Ίνγκασον, μίλησε στην «Morgunblaðið» της πατρίδας του για τον ερχόμενο αγώνα με τη Βίκινγκουρ.
«Είναι λυπηρό για μένα που δεν παίζουμε στην Ισλανδία. Θα ήταν μεγάλη εμπειρία να επιστρέψω σπίτι και να παίξω στην Ισλανδία για μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ωστόσο λόγω των συνθηκών θα πάμε στο Ελσίνκι.
Θα είναι διασκεδαστικό να το δοκιμάσω γιατί δεν έχω παίξει ποτέ σε ισλανδική ομάδα από τότε που έγινα επαγγελματίας. Θα είναι μια διασκεδαστική εμπειρία και ανυπομονώ πραγματικά», είπε μεταξύ άλλων ο Ίνγκασον.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Θρίλερ» με την επιστροφή του Μπακασέτα - Χιονοθύελλα «παγώνει» τη Νέα Υόρκη!
- Σκληραίνει τη στάση του ο Παναθηναϊκός - Οργή και δυσαρέσκεια με τη φωτογραφία του Τετέ (pic)
- «Έξαλλοι οι γιατροί του ΥΓΕΙΑ - Σε επικοινωνία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός!» (vid)
- Αλλαγμένος ο Ταμπόρδα, αποφασίζει ο Παναθηναϊκός!
- Παναθηναϊκός: Η ομάδα που τσεκάρει «πακέτο» τους Ντραγκόφσκι-Σφιντέρσκι