Διασκέδασε στον Τριαντάφυλλο ο Μάριος Ηλιόπουλος την ώρα που ο ΠΑΟΚ... βράζει (pic)
Ο ΠΑΟΚ είναι εξοργισμένος με τη στάση του Μάριου Ηλιόπουλου στο θέμα της ψηφοφορίας για την αναβολή ή μη της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, ωστόσο, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν πτοήθηκε από τις αντιδράσεις και πέρασε ευχάριστα το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.
Ο Μάριος Ηλιόπουλος δεν ήταν διαθέσιμος το απόγευμα της Παρασκευής (7/2) για την ψηφοφορία σχετικά με την αναμέτρηση ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (σ.σ νωρίτερα βρισκόταν στο νησί της Σαντορίνης).
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Αυτό είχε ως συνέπεια να πάρουν κανονικά το αεροπλάνο οι Θεσσαλονικείς για το Ηράκλειο της Κρήτης προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».
Το βράδυ της Παρασκευής ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου.
Μάλιστα, εκείνος κάθισε στο τραπέζι που βρισκόταν ο Mr Seajets και του αφιέρωσε το τραγούδι «Υπάρχω».
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Φαν Ντρόγκελεν και ευρωπαϊκή λίστα
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το ποσό αγοράς του Φαν Ντρόγκελεν
- Το διπλό ΣΟΚ στον Παναθηναϊκό, άμεσα μεταγραφή - Τι γίνεται με γκαρντ
- Γάτας: «Γκαντεμιά και ατυχία στον Παναθηναϊκό - Τόσους στόπερ θα πάρει»
- Παναθηναϊκός: «Στο πλάνο 3+1 μεταγραφές μετά τον Φαν Ντρόγκελεν»
