Έντεκα χρόνια μετά: Δεν δόθηκε το πέναλτι του Ρέτσου, όπως του... Κουτρουμπή! (vid)
Η ιστορία πάντοτε «διδάσκει». Ο Κουτρουμπής είχε κάνει παράβαση πέναλτι το μακρινό 2014 για σπρώξιμο με τα δύο χέρια στον Βαλντές, σε αντίστοιχη περίπτωση δεν τιμωρήθηκε ο Ρέτσος για πανομοιότυπο μαρκάρισμα πάνω στον Πελίστρι έντεκα χρόνια μετά!
Στο ιστορικό «Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-3» επί Γιάννη Αναστασίου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κερδίσει ένα πανομοιότυπο πέναλτι με εκείνο που έκανε (σ.σ αλλά έμεινε ατιμώρητο) ο Ρέτσος στον Πελίστρι.
Ο Σιδηρόπουλος είχε τιμωρήσει με παράβαση-πέναλτι τον Κουτρουμπή για σπρώξιμο στον Βαλντές.
Το ίδιο δεν συνέβη και από τον Ισπανό διαιτητή Μουνουέρα στον χθεσινό αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας σε αντίστοιχο μαρκάρισμα του – πάντοτε ύποπτου – Ρέτσου στον Πελίστρι.
Εν έτη 2025, υπάρχει και το VAR για να διορθώσει την κατάσταση, αλλά ούτε αυτό… συνέβη του βράδυ της Τετάρτης στο Φάληρο.
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σλούκας: Χυδαίο μήνυμα στη σύζυγό του μετά τον τραυματισμό του (pic)
- Κοτζιάς: «Έδωσε» σκορ για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός - Η πρόβλεψη
- Τραυματισμός Σλούκα: Τι κρατά ζωντανό το θετικό σενάριο στον Παναθηναϊκό
- Τσάρλι: «Έντονη συζήτηση Μπενίτεθ και Κοτσόλη - Τι ισχύει για Λουτσέσκου - Αλμέιδα» (vid)
- Παναθηναϊκός: Τα ματς που χάνει σίγουρα ο Σλούκας, ποτέ ξεκαθαρίζει το ακριβές διάστημα